7 Nisan 2021 Çarşamba

Aile Şirketlerinde Kurumsal Dönüşüm | Furkan Metin Tüzün

Sevgili dostum Furkan Metin Tüzün, kurumsal dönüşümün aile şirketleri açısından ne denli önemli olduğunu, örnek uygulamalar ve tecrübe ettiği deneyimler ile anlatarak, aile şirketlerine kurumsal dönüşüm yolculuklarında ışık tutacak bir kitap kaleme aldı. Bununla da kalmadı, kitabın tüm gelirini Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’ne bağışladı.


General Motors’ta çalıştığım dönem tanışma fırsatı bulduğum Furkan, kitabı satışa çıkmadan önce benimle de paylaşarak içerik hakkında fikirlerimi paylaşmama izin verdi. Aile şirketlerinin dönüşüm yolculuğunda Furkan’ın yaşamış olduğu tecrübelerinden çıkartılacak önemli dersler içermesi sebebiyle çok değerli bulduğum kitapta bana da teşekkür edilmesi beni ayrıca onurlandırdı.

Aile Şirketlerinde Kurumsal Dönüşüm” kitabında Furkan ana hatlarıyla aile şirketlerinde kurumsallaşmanın önemini ve başarılı kurumsal dönüşüm için yapılması gerekenleri anlatıyor. Kitap, okuyucunun gerçek hayatta benzer tecrübeleri yaşarken, paylaşılan deneyimlerden de beslenerek bu süreçlere farklı bakış açısıyla bakabilme fırsatını yaratıyor. Bunu yaparken okuyucuları teorik bilgilere boğmadan sık sık yaşadığı gerçek olaylardan örnekler vererek akışı sağlıyor.

Siz de başkalarının deneyimlerinden yola çıkarak aile şirketlerinin kurumsallaşması konusunda bakış açınızı geliştirmek isterseniz bu kitaba başvurabilirsiniz. Hem de bu sayede, güzel bir amaca da vesile olmuş olursunuz:

https://www.kitapyurdu.com/kitap/aile-sirketlerinde-kurumsal-donusum-/577032.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder