1 Ekim 2013 Salı

Sahibinden.com’un Kiralama Sürecindeki Hızı

Teyzemin Karşıyaka Çarşı’ya yakın, 2+1 çok tatlı bir evi var. Bu evin sorunlu kiracısı Ağustos ayında “çok şükür” evden çıktı. Daha sonra hemen evin karşısındaki emlakçıyla temasa geçip evin kiraya verilmesi için işlemi başlattık. Geçen 1 aylık sürede dilediğimiz gibi bir aday (tek şartımız memur olmasıydı) çıkmadığı için emlakçımız beklentimizi karşılamadı.

Geçtiğimiz 28 Eylül gecesi TV izlerken sahibinden.com’a girip aşağıdaki basit ilanı açtım. Elimde fotoğraf olmadığı için sadece 4 satırlık bir içerik girdim. Aynı gece mail yoluyla ilanın yayımlanmaya başladığı bilgisi tarafıma ulaştı.

Cumartesi sabahından itibaren telefon ile günde 6-7 kez farklı adaylarca arandım. Sonuç olarak, ilanın yayınlandığı 3. gün, (ki bu ilk iş günü oluyor) site üzerinden ilanı görüp ulaşan bir aday ile anlaştık ve 1 Ekim günü sözleşme imzalamak üzere taraflar biraraya gelecek.
Bence internet dünyasında sahibinden.com kendi alanında ülkemiz için gerçek bir başarı öyküsü. Bu takdir edilmesi gerekn başarıyı kendimce tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Google adsense

Analytics