13 Mart 2020 Cuma

Transfer Fiyatlandırması Dokümantasyonunda Neler Değişti?


Geçtiğimiz günlerde ülkemizdeki çok uluslu şirketleri yakından ilgilendiren bir değişiklik oldu ve OECD’nin benimsemiş olduğu BEPS (Matrah Aşındırma ve Kar Aktarımı) Aksiyon Planındaki transfer fiyatlandırması ile ilgili dokümantasyon yükümlülükleri mevzuatımıza, bir başka deyişle hayatımıza giriş yaptı. Belki tüm şirketleri direk olarak etkileyen bir değişiklik değil ancak çok uluslu şirketleri yakından etkileyen bu değişikliği, çalıştığım şirket ve bu şirketteki görevim sebebiyle beni de etkilediği için ben de yakından takip ettim.

2019’da vergisel konularda çektiğim videolar, özellikle Birden Fazla İşverenden Elde EdilenÜcret Gelirlerinin Vergilendirilmesi, geniş bir izleyici kitlesine ulaşınca ben de bu konuda sadece yazılı içerikler hazırlamakla kalmayıp video içeriklerle de desteklemeye devam etme kararı aldım. İşte bunun meyvesi olarak Transfer Fiyatlandırmasındaki Yeni Dokümantasyon Yükümlülüklerini anlattığım videom:



Videoda anlattıklarımı okuyarak pekiştirmek isteyenler için bir de yazılı içerik paylaşayım:

https://vergianalisti.blogspot.com/2020/03/transfer-fiyatlandrmas-ve-yeni.html

1 yorum:

  1. Do you understand there is a 12 word sentence you can speak to your crush... that will induce deep emotions of love and instinctual attractiveness to you buried within his heart?

    That's because deep inside these 12 words is a "secret signal" that fuels a man's impulse to love, admire and protect you with his entire heart...

    ===> 12 Words Will Fuel A Man's Love Impulse

    This impulse is so built-in to a man's mind that it will drive him to try harder than before to love and admire you.

    Matter-of-fact, triggering this influential impulse is so essential to having the best possible relationship with your man that the instance you send your man one of these "Secret Signals"...

    ...You'll soon notice him open his heart and mind to you in such a way he's never expressed before and he will perceive you as the only woman in the galaxy who has ever truly understood him.

    YanıtlaSil

Google adsense

Analytics