7 Aralık 2015 Pazartesi

Tarihlerle 2016 Yılı Oğlak Burcu Yorumları

Genel olarak Oğlak burcu için 2016 yılının nasıl geçeceğini karşılaştırmalı olarak bir önceki yazımda sunmuştum. Dilerseniz o içeriğe buradan ulaşabilirsiniz:


Şimdi de tarih aralıklarıyla Oğlak burcu için 2016 tahminlerini sunuyorum. Hem hayatınızda sıradışı bir şey olduğunda dönüp değerlendirmelere bakabilirsiniz, hem de kritik tarihler öncesi tedbirinizi alabilirsiniz.

İşte konularına ve tarihlerine göre Oğlak’ları bekleyen gelişmeler…

Oğlak Burcu Aşk Hayatı 2016 Aşk, Evlilik, İlişkiler

5-25 Ocak 2016 arası
aşk hayatınızda açıklayamadığınız duygular ve gizlilik içeren ilişkiler söz konusu olabilir. Evliyseniz bu dönemde gizli İlişkiye heves etmemeli eşinize sadık kalmalısınız Yaşadığınız kaçamakların faturasını ağır ödeyebilirsiniz.

4 Şubat - 2 Mart 2016 arası Venüs'ün burcunuzdaki konumu çekiciliğinizi artıracak. Etrafınızda bulunanların ilgisini çekecek, eşinizle iyi anlaşacaksınız. Evlenmeyi düşünüyorsanız güzel bir düğünle evlenerek mutlu olabilirsiniz. Kalbiniz boşsa sizinle ilgilenenler olacak, içlerinden biriyle anlaşabilirsiniz. 28 Mart -21 Nisan arası sevgilinizle, eşinizle birlikte gezecek eğlenecek mutlu olacaksınız. Kalbiniz boşsa kısa yollarda tanışacağınız hoş çekici biriyle ilişki başlatabilirsiniz.

22 Nisan - 16 Mayıs arası eşinizle iyi anlaşacak yuvanızda mutlu olacaksınız. Sevgiliniz varsa ailenizle tanıştırmanın tam zamanı. 17 Mayıs - 10 Haziran arası
aşk hususunda çok şanslısınız. Bu dönemde eşinizle, sevgilinizle iyi anlaşacak, güzel duygusal ilişkiler yaşayacaksınız. 5 -29 Temmuz arası sevgilinizle, eşinizle iyi anlaşacak çok mutlu olacaksınız. Bu dönem evlilik için güzel bir zaman. Evlenerek çok mutlu olabilirsiniz.

30 Temmuz - 22 Ağustos 2016 arası cinsellik ön planda olacak. Kalbiniz boşsa cinselliğin ön planda olduğu zevkli macera yaşayabilirsiniz. Ciddi ilişki düşünmemelisiniz. Evliyseniz duygularınızın etkisinde kalarak gizli ilişkiye heves etmemelisiniz, huzurunuz bozulabilir. 23 Ağustos - 16 Eylül arası sevgilinizle, eşinizle birlikte tatil, gezi olanaklarından yararlanabilir, güzel birliktelikler yaşayabilirsiniz. Kalbiniz boşsa gideceğiniz tatil yerlerinde, uzun yolculuklarda, fuar, seminer gibi yerlerde karşılaşacağınız üstün deneyimli biriyle anlaşabilirsiniz. Bu kişinin ikinci eşi de olabilirsiniz. Evlenmeyi düşünüyorsanız evlenerek balayına gidebilirsiniz.

10 Ekim - 2 Kasım 2016 arası yine çok şanslı olduğunuz bir dönem. Kalbiniz boşsa arkadaş çevrenizde tanışacağınız biriyle ilişki başlatabilirsiniz. 3 -27 Kasım arası gizlilik içeren ilişkiler söz konusu. Evliyseniz duygu ve isteklerinizin etkisinde kalarak gizli İlişkiye heves etmemelisiniz. 28 Kasım - 18 Aralık arası yine çok mutlu olacağınız bir dönem. Evlenmeyi düşünüyorsanız tam zamanı. Kalbiniz boşsa sizinle ilgilenenlerden biriyle anlaşabilirsiniz.19 Aralık 2016 tarihinde Merkür geri hareketine başlayacağı için elinizi çabuk tutun ve 2017 yılına yalnız girmeyin!

Oğlak Burcu 2016 İş ve Kariyer Hayatı

22 Ocak'a kadar olan dönemde arkadaşlık ve dostluk ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. Merkür 2-22 Ocak 2016 tarihlerinde retro hareketine başlıyor… Para ile İlgili bir konu yüzünden anlaşmazlık söz konusu olabilir. 18 Ocak - 1 Mart 2016 arası işlerinizi gizlilik içinde yürümelisiniz. Sizi çekemeyenler işinize engel olmaya çalışabilirler. 5 Şubat -2 Mart arası Venüs'ün burcunuzdaki konumu şansınızı açacak, işte başarılı olacaksınız.

3-27 Mart 2016 arası karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirerek gelirinizi artırabilirsiniz. Bu dönemde çeşitli yerlerden elinize bol para geçecek. 4 Mart - 21 Nisan arası Mars'ın Balık burcundaki konumu enerjinizi artıracak. Bu dönemde kendinizi güçlü ve enerjik hissedecek, engelleri kolayca aşacak, birçok işin üstesinden geleceksiniz.

28 Mart - 21 Nisan arası yakın çevrenizin desteğini alarak işte yeni atılımlar başlatabilir, kazançlı kısa yolculuklar yapabilirsiniz. Bu dönede yakın çevrenizle iyi ilişkiler kuracak, iletişim hususunda başarılı olacaksınız. 22 Nisan - 16 Mayıs arası evinizde bolluk olacak. Ev ve aile için almak İstediğiniz şeyleri alacak, mutlu olacaksınız. 22 Nisan - 17 Haziran arası giderlerinizde artış olacak. Fazla para harcama eğiliminde olabilirsiniz.

17 Mayıs - 10 Haziran 2016 arası şanslı olduğunuz bir dönem olarak görünüyor. Yaratıcı düşünce gücü gerektiren işlerde başarılı olacak, ileriye yönelik kazançlı yatırımlar yapacaksınız. 11 Haziran - 4 Temmuz arası grup çalışmalarında başarılı olacak, güzel iş fırsatlarıyla karşılaşacaksınız. 17 Haziran - 16 Aralık arası olan dönemde Mars'ın Balık burcundaki transiti yakın çevre ve kardeş ilişkilerinizde sorunlara neden olabilir. Bu dönemde iş ve para hususunda yakın çevrenizin desteğini almanız zorlaşabilir. 5 - 2 9 Temmuz arasında ortak çalışmalardan para kazanabilir, yeni ortaklık tekliflerini değerlendirebilirsiniz.

30 Temmuz - 22 Ağustos 2016 arası eşinizin, ortağınızın, b
aşkalarının parasından yararlanabilir, hisseli paralar, sigorta, miras gibi konulardan kazanç elde edebilirsiniz. Ayrıca şansınızı loto, toto, piyango gibi oyunlarda deneyerek havadan para kazanabilirsiniz.

Özellikle 19, 20, 21, 22 Ocak doğumlu olanlar şanslarını muhakkak denemelidirler. 23 Ağustos - 16 Eylül arası yurtdışını ilgilendiren konulardan ve uzun yol gerektiren işlerden para kazanabilirsiniz. Uzak yerlerdeki kısmetlerinize ulaşmaya çalışmalısınız, uzak yerlerden para kısmet alabilirsiniz. 16 Eylül - 9 Ekim arası İşte çok başarılı olabilir, biraz fazla çabayla istediğiniz konuma gelebilirsiniz. 10 Ekim - 2 Kasım arası arkadaş çevrenizin desteğini alarak işte atılım yapabilir, mesleki bir hayalinizi de gerçekleştirebilirsiniz. 3 - 27 Kasım arası gizlilik içeren ilişkiler söz konusu olabilir. 28 Kasım - 22 Aralık arası olan dönemde çok şanslısınız, başlatacağınız yeni atılımlarda başarılı olma şansınız fazla. 17 Aralıktan sonra hayati etkisi olan kararlar almamalısınız, Merkür'ün konumu zihinsel durgunluğa neden olabilir.

Oğlak Burcu 2016 Eğitim Yorumu

22 Ocak'a kadar olan dönemde Merkür'ün ters hareketi zihinsel faaliyetlerinizde durgunluğa neden olabilir. 23 Ocak - 13 Şubat arası zekanız işlek olacak, atılımda bulunarak başarılı olabilirsiniz. 6 - 2 1 Mart arası yakın çevrenizin yardımını alarak sorunlarınıza çözüm bulabilir, başarılı olabilirsiniz. 22 Mart - 6 Nisan arası zorlanacağınız bir dönem olarak görünüyor. Bu dönemde derslere gereken zamanı ayırmalı, gerçekçi olmalısınız.

6 - 25 Nisan arası atılımda bulunarak istediğiniz başarıyı elde edebilirsiniz. 2 - 22 Mayıs 2016 arası Merkür'ün ters hareketi zihinsel faaliyetlerinizde durgunluğa yol açabilir. 20 Mayıs - 13 Haziran arası yine çok başarılı olabileceğiniz bir dönem. Bu dönemde başarılı olmanız için sosyal faaliyetlerinizi azaltmalısınız.

30 Haziran - 13 Temmuz arası gerilimli bir dönem, Merkür'ün etkisiyle isteksizlik ve motivasyon eksikliği oluşabilir, en iyisi dinlenmeli zihninizi rahatlatmalısınız. 31 Temmuz - 27 Ağustos arası yurtdışı eğitim olanaklarından yararlanabilir, kurs ve seminerlere katılarak bilginizi artırabilirsiniz.

25 Ekim - 12 Kasım arası arkadaşlarınızın yardımını alarak atılımda bulunabilir, istediğiniz başarıyı elde edebilirsiniz. 3 - 16 Aralık 2016 arası zekanız işlek olacak, kendi çabalarınızla başarıya ulaşabilirsiniz. Başarılı olmak için dikkatli, düzenli çalışmalı, 17 Haziran - 16 Aralık arası olan dönemde arkadaş çevrenize dikkat etmelisiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Google adsense

Analytics