2 Kasım 2013 Cumartesi

İşe Yarayan Bir Çizik Giderici

Televizyonda benzerlerini izlediğimde görüp de inanmazdım ama deneyip, tecrübe ettikten sonra size çok faydalı olduğunu düşündüğüm bir çizik giderici önermek istiyorum.

Aracınızdaki ufak tefek çiziklere kolayca uygulayıp anında sonuç alabilirsiniz. Özellikle AVM'lerin otoparklarında sıkışık park edildiğinden çarpılan kapılar sonucunda ufak tefek çizikler oluşuyor ve bunlar ister istemez keyif kaçırıyor.

Mafra çizik giderici ve onarıcı adındaki bu icat kesinlikle sizi ufak çizikler için çok tatmin edecektir. Dürüstçe söylemek gerekirse olumlu sonuç alacağıma inanmadan denemeye başladığım için öncesi ve sonrası diye sunabileceğim karşılaştırmalı bir fotoğraf yok. Ancak ürünü alıp çok derin olmayan çizikler üzerinde uygularsanız büyük olasılıkla mutlu sonu yaşayacaksınız.

Ürün Açıklamaları
 
Her türlü yüzeyde hızlı ve kolay çizik gidericidir. Ürünün içindeki özel kil formülü sayesinde boyaya zarar vermediği gibi aksine onarıcı etkiye sahiptir. Aracın yüzeyinde derinlemesine etkilidir. Aracın rengine asla zarar vermez ve özel formülü sayesinde cila etkisine sahiptir.
 
NASIL KULLANILIR: 
1. Kullanılacak bölgenin temiz ve kuru olması gereklidir. 
2. Ürünün kapağını çıkarın ve yavaşça az miktarda tüpü uygulanacak alan sıkın. 
3. Dairesel hareketlerler birlikte fazla bastırmadan yüzeye uygulayın.  
5. Özel mikrofiber parmak süngeri ile uyguladığınız bölgeyi silin.
6.Gerekirse, tekrar uygulayın 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Google adsense

Analytics