15 Ocak 2019 Salı

Vergici Baba Yayımda

Bir süredir aklımda olan fikri kafamda nihayet şekillendirdim ve içime sinen "Vergici Baba" ismiyle bu blog sayfasını 11 Ocak 2019 tarihinde açtım. 12 Ocak 2019 itibarıyla da yayınlara başlıyorum. 
Blogda ana amacım vergi mevzuatındaki güncel gelişmeler ve tartışmalı konularla temel alanları hem kendime hem de okuyucuya kısa notlar halinde sunabilmek. Bu şekilde okuduğum içeriklerden kendime ve okuyuculara faydalanabilecekleri bilgiler sunabilirsem ne mutlu bana...

Bu yolculukta kendimi ve takipçimi güncel tutmayı, bilmediğim ya da bir zamanlar okuyup da aklımda kalmayan konuları hatırlamak için notlar aldığım bir alan olarak düşündüğüm bu mecrada özellikle etiketleri etkin kullanarak konu hakkında araştırma yapan okuyuculara da hızlı ve doğru bilgiyi sunmayı hedefliyorum.
Bu blogda özellikle mevzuat dergilerinde okuduğum ve faydalı gördüğüm ya da ilgimi çeken makalelerden alıntılar, son çıkan özelgelerden özetler ve denetim firmalarının paylaştığı ve benim önemli bulduğum makale ve içeriklerden oluşan yayımlar yapmayı planlıyorum. Bakalım süreç bizi nereye götürecek. 

VergiciBABA.blogspot.com



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Google adsense

Analytics