31 Aralık 2011 Cumartesi

Ve Bir Yıl Daha Geride Kalır


Hatırlıyorum da, son postumu atarken artık daha sık blog yazacağımdan bahsetmiştim o keyifli Pazar günü… Ama evdeki hesap çarşıya uymadı. İşler yılsonu sebebiyle öyle bir yoğunlaştı ki, akşamları sadece ölü gibi TV’nin karşısında biraz yatabildim, sonra hemen uyku vakti geldi.

Bu yoğun dönemde 2 güzel olay gerçekleşti. Birincisi Nilgün’ün işe girmesiydi. 3 aylık arama süresinden sonra neyse ki hayırlısıyla yeni yılın ilk iş gününde yeni işine başlayacak. Evimize yakın olması da çok isabetli oldu.

Diğer güzel olayda doğum günümdü. Nilgün’ün iş için gerekli belgelerini topladıktan sonra bu yılki ikinci Swiss maceramız kapsamında yediğimiz keyifli akşam yemeği ile günü finalize ettik. Artık doğum günlerinde SMS’ler yerini facebook mesajlarına bırakmış. Sağolsun arkadaşlarım duvarıma güzel dileklerini iletmişler. Sadece “like it” yapma fırsatım oldu. İlk fırsatta bir teşekkür yayınlamam gerek.

2011 evlendiğim yıl olması sebebiyle unutulmaz bir dönüm noktası oldu. Bakalım 2012 de beni neler bekleyecek. İçimde güzel hisler var, hadi hayırlısı!

Google adsense

Analytics