7 Ekim 2013 Pazartesi

Yapı Kredi Worldcard - Kredi Kartı Üyelik Ücreti İptali

Yapı Kredi kredi kartı olan World Card’ın kart aidatından ya da bir başka adıyla üyelik ücretinden kurtulmak için yapılması gerekenleri kaleme aldığım bloguma yoğun ilginizi memnuniyetle takip ediyorum.
Sözkonusu blog içeriğime buradan ulaşabilirsiniz:
Benim gibi pek çok kişi World Card aidatlarından yana dertli olsa gerek ki google da yapılan aramada, Yapı Kredi Bankası ve World Card’ın websitesinden sonra en çok ziyaret edilen sayfa, benim blogum.
Şimdi sizinle konuyla ilgili güncel bir gelişme paylaşmak istiyorum.
Geçtiğimiz günlerde World Card’ımı iptal ettiğime dair bir blog içeriğini buradan paylaştım:
Sancısız geçen iptal işleminin takip eden 2 gün sonra banka tarafından aradım. Neden iptal ettiğimi bir kez daha sordular, kart aidatı sebebiyle iptal ettiğimi bir kez daha söyledim. Bu kez, koşulsuz şartsız, 2014 Ekim ayına kadar aidat almayacaklarını söylediler. Kibarca reddettim. Eğer karta ihtiyacım olsaydı ya da bankaya güvenseydim, pek tabii ki değerlendirirdim.
İlginiz için siz takipçilerime teşekkür eder, kart aidatları ve üyelik bedelleri konusundaki hassasiyetinizle beni memnun ettiğinizi belirtmek isterim. Bu paralar bankalar yerine ihtiyacı olan kişilere ulaşırsa, gerçekten çok daha güzel olacak.

4 yorum:

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    Hương Lâm chuyên cung cấp máy photocopy và dịch vụ cho thuê máy photocopy giá rẻ, uy tín TP.HCM với dòng máy photocopy toshiba và dòng máy photocopy ricoh uy tín, giá rẻ.

    YanıtlaSil
  4. Bu Mayo Clinic'ten genel bir mesajdır ve böbrek satın almakla ilgileniyoruz, eğer bir böbrek satmak istiyorsanız, lütfen aşağıdaki e-posta adresimizden doğrudan bizimle iletişime geçin.
    mayocareclinic@gmail.com
    Not: Bu güvenli bir işlemdir ve güvenliğiniz garanti edilir.
    Daha fazla bilgi için lütfen bize bir e-posta mesajı gönderin.

    YanıtlaSil

Google adsense

Analytics