10 Ekim 2020 Cumartesi

Yeni Pozisyon, Yeni Şehir Hatırası

 Şu aşağıda gördüğünüz fotoğrafın bir hatırası var. Yeni pozisyon için İstanbul’a taşındıktan sonra keyif için Bebek’e gittiğimiz ilk haftasonu çekildi. Bu fotoğrafı çektirirken de özellikle yalnız poz verdim çünkü Şirket içinde yayınlanan online dergimizde pozisyon değişikliklerine yönelik bir duyuru yapılacaktı ve bu kapsamda benden de kısa bir mesaj ve fotoğraf istenmişti.

 Ben de aşağıdaki mesajı ve fotoğrafı gönderdim, dergide de bu şekilde yayımlandı. Hatıra işte:



Sınav Kazandıran Notlara Gösterdiğiniz İlgi İçin Teşekkürler

Bağımsız Denetim sınavlarına hazırlanırken sınava yönelik aradığım gibi bir kaynak bulamayınca ben de sınava çalışırken notlarımı soft ortamda tutup sonrasında Google Play Kitaplar’da yayımlamıştım. Öyle reklam, tanıtım, sponsorlu içerik gibi pazarlama faaliyetlerine girmeden, sadece youtube’da nasıl bağımsız denetçi olduğumu anlattığım videonun içinde bahsetmiştim. Ancak sınava hazırlanan adaylar benim gibi kaynak bulma sıkıntısı çekiyor olacaklar ki organik bir şekilde elektronik kitaplar kendi talebini yaratmış. Bugün baktığımda son 12 ayda 3 kitabın indirilme sayısı 8,728 adedi bulmuş.



Bu adedi daha iyi yorumlayabilmek için ülkemizdeki kitap satış adetlerine şöyle bir bakayım dedim. Geçtiğimiz yıl, yani 2019 yılında internette en çok kitap satan kitapyurdu’nun yıllık satış verilerine göre 27 bin adet satan bir kitap (efsanevi “Kürk Mantolu Madonna”) ilk 10’a girebiliyor. Bu açıdan baktığımda amatör ruhla, sadece birilerine fayda sağlamak için hazırlanmış kitaplarımın satış verileri hiç de fena değil.

KitapYurdu'ndan 2019 yılında en çok satılan 10 kitap ve satış adetleri

Konuyu bu açıdan değerlendirdiğimde, kendi çabalarıyla birşeyler yazıp ölümsüzleştirmek isteyen, bunu yaparken de okuyucuya ulaşmak isteyen amatör ruhlu yazarların bu mecra sayesinde önünün ne kadar açık olduğunun altını çizmek isterim. Ben yaptıysam, siz de yapabilirsiniz.

Yeri gelmişken Nasıl Bağımsız Denetçi olduğumu merak edenlerle yazılı ve görsel içeriğimi paylaşmak isterim.


https://volkanyorulmaz.blogspot.com/2019/11/nasl-bagmsz-denetci-oldum-kgk-bagmsz.html

Kitapları edinmek isterseniz aşağıdaki linklere tıklamanız yeterlidir.

Sınav Kazandıran Bağımsız Denetim Notları

https://play.google.com/store/books/details/Volkan_Yorulmaz_S%C4%B1nav_Kazand%C4%B1ran_Denetim_Notlar%C4%B1?id=IAV7DwAAQBAJ&hl=tr

Sınav Kazandıran Muhasebe Standartları Notları

https://play.google.com/store/books/details/Volkan_Yorulmaz_S%C4%B1nav_Kazand%C4%B1ran_Muhasebe_Standart?id=hgZ7DwAAQBAJ&hl=tr


Google adsense

Analytics