3 Eylül 2012 Pazartesi

Life in Quotes

Below you may find my 100th blog. This special blog is dedicated to the qoutes related with life.

Just enjoy:

"I've learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel." - Maya Angelou


"The only way to access your aims: is the relation with god and with saints" - Monica Ahdy Girgis

"Success is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts." - Winston Churchill

"Your time is limited, so don't waste it living someone else's life. Don't be trapped by dogma - which is living with the results of other people's thinking. Don't let the noise of other's opinions drown out your own inner voice. And most important, have the courage to follow your heart and intuition. They somehow already know what you truly want to become. Everything else is secondary." - Steve Jobs

"The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do."

1 Eylül 2012 Cumartesi

Balıklarımızı Beslerken...



Balıklarımız hayatımıza girdiğinden beri evimize renk katmaya devam ediyorlar. Prens ve Prenses adlı Japon balıklarımıza bu hafta Beta’mız da katıldı. Beta’nın şu an için resmen bir adı yok. Adını önümüzdeki günlerdeki gelişmeler belirleyecek.

Bu sabah balıklarımızın periyodik su değişimini yaptım. Akşam yazlıkta olacağımız için öğlen saatlerinde onlara mamalarını da verdim.

Her birine eşit vermeye çalıştığım mamaları Prenses biraz daha “uyanık” olduğu için daha çok kapıyor gibi… Ama bir mama eğer Beta ile Japonlar arasında kaldıysa o pozisyonun galibi her zaman Beta oluyor.

Onları izlemek bana huzur veriyor. Durup durup fotoğraflarını çekip paylaşıyorum. Nazar değmez işallah! Bu kez de mama yerken ki videolarını kaydedip paylaşmak istedim. Evden uzak olduğumda da bu keyiften uzak kalmayayım istedim.

Siz de tadını çıkarın…

Küçük Mucizeler Dükkanı



Kitabı sahilde, yolda, evde ve uyumadan önce severek okudum. Hatta bitmesine az kaldı diye okuma hızımı da azalttım şu aralar. Beğendim ve beğeneceğinizi umuyorum.

Ekşi'deki ukalalar kitabı beğenmeyip küçümsemişler, onlara selam, severek okumaya devam...

Google adsense

Analytics