29 Mart 2013 Cuma

Biri Network mü Dedi, İşte Bumerang!

Blog yazmaya önce “kimse okumaz ne de olsa…” diye düşünüp elimin altında her zaman ulaşmak istediğim metinleri soft ortamda bulunsun diye girdim. İlk başta genel olarak düşüncelerimi paylaşıyordum.

Sonra bloğumda hislerimi de paylaşmaya başladım. Bir gün, bir hayli efkar yaptığım bir gün, biraz hisli paylaşımlarda bulunmuşum ki telefonum çaldı. Arkadaşım “nedri senin derdin?” diye arıyordu. “Sen nerden anladın?” diyince bloğunda paylaştın ya dedi…

Nasıl oldu da haberi oldu diye sorgularken bumerang üzerinden son gönderimi okuduğunu, bunun üzerine aradığını söyledi. Way be hiç bloğumdan bahsetmediğim bir arkadaşım bile bumerang vasıtasıyla bloğuma girmişti. Hem de bu olay bu networke katıldıktan birkaç gün sonra gerçekleşmişti.

Sonrasında kredi kartı iadeleri ve SMMM olma süreci ile ilgili yazdıklarım hedef kitleye bumerang vasıtasıyla ulaştı. Tanımadığım birçok kişi twitterdan blogumdaki ilgili gönderilerimi yaydı. Bumerang kanalıyla yazdıklarımı okuyup konuyla ilgili görüş ve sorularını paylaşmak isteyen kişiler mail ve yorumlarıyla bana ulaştı. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Her şeyden öte, MBA sınıfında altı çizilen o önemli varlığımız olan “network”ümüzü geliştirme fırsatı bulduk.

Tüm bunlar ve bizi bekleyen pekçok fırsat için teşekkürler Bumerang!

Şiddetle tavsiyemdir!




26 Mart 2013 Salı

Lidyana'ya Teşekkürler

Nasıl ki şikayet etmesini sosyal medya ve blogum üzerinden yapmayı biliyorsam, aynı kanalı övgüler için de kullanmam lazım.


Geçtiğimiz Cuma günü (22 Mart 2013) Lidyana.com da gezerken eşimin yaklaşmakta olan doğum günü için bir hediye beğendim. Ürünle ilgili bir mesaj attım ve soruma 5 dakika içinde yazılı olarak geri dönüş yaptılar. Hem de öyle kestirip atan cinsten değil, gerisini de takip eden bilgilendirici bir cevap verdiler.

Daha sonra ürünün siparişini verdim. Tedarik süresi olarak 10 gün verildiği için siparişimi onaylarken not olarak doğum günü hediyesi olduğunu ve paketlenme ve 6 Nisan 2013 (eşimin doğum günü) öncesinde teslimatı konusunda yardımlarını rica ettiğimi belirttim.

Dün akşam (25 Mart 2013) TV izlerken telefonuma bir SMS geldi. Eşim mesajı okudu ve Lidyana’dan ne aldın dedi? Süprizim niteliğini kaybetti belki ama Lidyana belirttiği tedarik süresinin çok daha öncesinden ürünümü kargoya verdiğinin bilgisini Yurtiçi Kargo vasıtasıyla bana bildiriyordu.

Bugün (26 Mart 2013) kargo elime irsaliyeli faturası, korumalı kutusu ve hediye paketi ile ulaştı. Belirtilen süreden çok önce ve kesinlikle özenle hazırlanmış bir paketle karşılaşmak bir tüketici olarak beni çok mutlu etti. Kendilerine bu vasıtayla teşekkür etmek istiyorum.

Bu alışverişim Lidyana.com’dan 2.alışverişim ve herkese bu siteden gönül rahatlığıyla alışveriş yapabileceklerini bildirmek isterim.

21 Mart 2013 Perşembe

İşte Duyarlılık Bu: Tebrikler Nescafe

Bu sabah (21 Mart 2013) serviste gazeteyi incelerken duyuru şeklinde bir reklam gördüm. İnternette o reklamı bulamadım ama özetle paylaşmam gerekirse, Nescafe’nin promosyon olarak dağıttığı bardakların bir kısmında üretim hatası mevcutmuş. Firma doğabilecek her türlü kazaya karşı, ilanda sorunlu bardakların nasıl teşhis edebileceğini anlatmış ve bu bardaklardan almış olan tüketicilere değişim için çağrıda bulunmuş.

Son derece duyarlı bir davranış izleyen Nescafe’nin bu tavrı gerçekten takdiri hakediyor. İnternet sayfası üzerinden mail ile takdirimi iletebileceğim bir posta adresi aradım ama iletişim bölümünde yoktu, ben de bloğum vasıtasıyla kendilerine şükranlarımı iletmek istedim.

Kesinlikle reklam değil tamamen bir takdir yazısıdır. Eminim ki gösterilen duyarlılık, müşteriler tarafından sadakat olarak kendilerine geri dönecektir.

15 Mart 2013 Cuma

İddaa Tahminlerimiz Başarılı Oldu (14 Mart 2013)


14 Mart 2013 tarihinde Kleber’in siz takipçilerim için hazırladığı iddaa yorumlarını blogumdan sizlerle paylaşmıştım. 15 Mart sabahı itibariyle sonuçlarla bu yorumları değerlendirdiğimde müthiş bir tablo ortaya çıktı. Yorumlanan maçlardan biri dışında hepsi tuttu.

Aşağıda değerlendirmeleri ve sonuçları bulabilirsiniz.

Sonuç Kleber ile iddaa tahminlerini bu blogdan sizlere aktarmaya devam edeceğimizi bize işaret eden cinsten. Dün maç saatine kadar blogumu ziyaretçi akınına uğratan sizlere de teşekkür ederim.



İşte o maçlar:

482 Rubin – Levante

Rubin haftasonu ligde Zenit’i zor da olsa yendi, çok moralliler. Levante’nin formsuzluğu ve motivasyonsuzluğu devam ediyor. İlk maç golsüz bitmişti. Rubin zorlanmadan kazanır. 1.65 düşük diyenler sürpriz kuponlarda 1H deneyebilirler. Karşılıklı gol yok da mantıklı olabilir.

Sonuç 0-0. Karşılıklı gol yok tercihi yapanlar kazandı.

483 Zenit – Basel

İlk maçta rakibine 2-0 kaybeden Zenit oyuna seyircisinin de etkisiyle baskılı başlayacaktır. İlk turdaki avantajını korumak isteyecek olan Basel katı savunma yaparak sürpriz toplarla gol arayacaktır. Zenit güçlü kadrosuna rağmen son haftalarda gol yollarında etkisiz. Az gol beklediğim bir maç. Önce alt sonra ilk yarı beraberlik denenebilir.

Sonuç 1-0. Alt tercihi yapanlar kazandı.

486 Inter – Tottenham

Tottenham işi ilk maçta bitirdi. İki tarafında açık futbol tercih edeceği bir maç bekliyorum. Taraf bahsini riskli görüyorum. Tercihim: üst

Sonuç 3-0. Üst tercihi yapanlar kazandı.

487 Bordeaux – Benfica

İki taraf da kapalı futbol tercih ediyor. Çekişmeli ama az gollü bir maç bekliyorum. Öncelikli tercihim ilk yarı 0, sonra alt.

Sonuç 2-3. Maalesef buradaki tahminimiz tutmadı.

488 Chelsea – S. Bükreş

İlk maçta kendi sahasında S. Bükreş 1-0 kazandı ama Chelsea S. Bükreş’i en az iki farkla yenecek motivasyona sahip. Erken gol bulmak için baskılı başlayacaklar. 1 Handikaplı Chelsea galibiyeti yazılabilir, çünkü tek fark Chelsea’ye yetmeyecektir.

Sonuç 3-1. Önerdiğimiz handikaplı galibiyet tahminimizi yazanlar kazandı.

489 Fenerbahçe – Plzen

Fenerbahçe ilk maçtan avantajlı skorla döndü. Seyircisiz oynanacak ikinci maçta işlerinin kolay olmayacağını düşünüyorum. Plzen bilhassa deplasmanda oynadığı maçlarda sürpriz sonuçlara imza atabiliyor. Aykut Kocaman’ın temkinli bir kadro ve oyun anlayışı ile sahaya çıkacağını tahmin ediyorum. Tercihim alt. Sürpriz kuponlar için beraberlik denenebilir.

Sonuç 1-1. Hem alt, hem de beraberlik önermiştik. Her iki tercihi de kullananlar kazandı.

491 Newcastle – Anzhi

İlk maç 0-0 bitti. Tur ortada, iki takım da hata yapmamak için temkinli oynayacaktır. İkinci ayağında ortada ve az gollü geçeceğini tahmin ediyorum. Öncelikle İY0, sonra alt denenmeli. Sürpriz kuponlarda maç sonu beraberlik yazılabilir.

Sonuç 1-0. İY0 ve alt önerilerimizi dikkate alanlar kazandı.

14 Mart 2013 Perşembe

Ömer Hayyam, Şiir ve Hayat

Eskiden, ama baya eskiden, hani şu şortla gezdiğimiz günlerde, şiir yazmayı çok ama çok severdim. Uyakları oluşturmak müthiş bir keyif verirdi. Hele ki zengin uyak varsa mısralarımda benden mutlusu yoktu.

Şiirlerimi ailemle paylaşır, onların beğenisini duymak beni mutlu ederdi. Hatta rahmetli teyzem benim o “çocukça” şiirlerimden birini Emlak Çocuk dergisine göndermişti de ne mutlu olmuştum.

Bugün de Mahfi Eğilmez üstadın bloğunda felsefe konulu yazılarını okurken güzel bir şiire denk geldim. Şiir Ömer Hayyam’a ait. Tamamını paylaşmak yerine beni en çok etkileyen dörtlüğü paylaşmak istiyorum.


Ey kör! Bu yer, bu gök, bu yıldızlar boştur boş!
Bırak onu bunu da gönlünü hoş tut hoş!
Şu durmadan kurulup dağılan evrende
Bir nefestir alacağın, o da boştur boş!





Aslında fazla yoruma gerek bırakmayacak kadar güzel kaleme alınmış… Bazen yeri geliyor ufacık şeyler için üzülüp, moralimizi bozuyoruz. İşte o anlarda açıp okumalı ve bir kez daha hatırlamalı şu boş dünya için üzülmemek gerektiğini…

İddaa Tahminleri: 14 Mart 2013 UEFA Kupası

Geçtiğimiz hafta bloğum üzerinden sevgili Kleber’in UEFA kupası maçları için tahminlerini buradan paylaşmıştım. İlk yayın için son derece başarılı tahminleri sizleri oldukça mutlu etti. Geçen hafta son 1 saatte tahminleri yayınlayabildiğimiz için bir kısım iddaa severe maalesef ulaşamadık. Hafta boyunca facebook ve twitter üzerinden bana ulaşan sevgili takipçilerim kuponları daha erken yayınlamam için ricada bulundular. Onları kırmıyor ve kuponları sabahın erken saatlerinde paylaşıyoruz.

Programda çok cazip maçlar var. Umarım keyifli ve bir o kadar kazançlı bir akşam olur.

Her zamanki gibi hatırlatmakta fayda var, burada yazanlar yatırım tavsiyesi değildir. Amacımız eğlenmektir. Şimdiden bol şanslar.

482 Rubin – Levante

Rubin haftasonu ligde Zenit’i zor da olsa yendi, çok moralliler. Levante’nin formsuzluğu ve motivasyonsuzluğu devam ediyor. İlk maç golsüz bitmişti. Rubin zorlanmadan kazanır. 1.65 düşük diyenler sürpriz kuponlarda 1H deneyebilirler. Karşılıklı gol yok da mantıklı olabilir.

483 Zenit – Basel

İlk maçta rakibine 2-0 kaybeden Zenit oyuna seyircisinin de etkisiyle baskılı başlayacaktır. İlk turdaki avantajını korumak isteyecek olan Basel katı savunma yaparak sürpriz toplarla gol arayacaktır. Zenit güçlü kadrosuna rağmen son haftalarda gol yollarında etkisiz. Az gol beklediğim bir maç Önce alt sonra ilk yarı beraberlik denenebilir.

486 Inter – Tottenham

Tottenham işi ilk maçta bitirdi. İki tarafında açık futbol tercih edeceği bir maç bekliyorum. Taraf bahsini riskli görüyorum. Tercihim: üst

487 Bordeaux – Benfica

İki taraf da kapalı futbol tercih ediyor. Çekişmeli ama az gollü bir maç bekliyorum. Öncelikli tercihim ilk yarı 0, sonra alt.

488 Chelsea – S. Bükreş

İlk maçta kendi sahasında S. Bükreş 1-0 kazandı ama Chelsea S. Bükreş’i en az iki farkla yenecek motivasyona sahip. Erken gol bulmak için baskılı başlayacaklar. 1 Handikaplı Chelsea galibiyeti yazılabilir, çünkü tek fark Chelsea’ye yetmeyecektir.

489 Fenerbahçe – Plzen

Fenerbahçe ilk maçtan avantajlı skorla döndü. Seyircisiz oynanacak ikinci maçta işlerinin kolay olmayacağını düşünüyorum. Plzen bilhassa deplasmanda oynadığı maçlarda sürpriz sonuçlara imza atabiliyor. Aykut Kocaman’ın temkinli bir kadro ve oyun anlayışı ile sahaya çıkacağını tahmin ediyorum. Tercihim alt. Sürpriz kuponlar için beraberlik denenebilir.

491 Newcastle – Anzhi

İlk maç 0-0 bitti. Tur ortada, iki takım da hata yapmamak için temkinli oynayacaktır. İkinci ayağında ortada ve az gollü geçeceğini tahmin ediyorum. Öncelikle İY0, sonra alt denenmeli. Sürpriz kuponlarda maç sonu beraberlik yazılabilir.



12 Mart 2013 Salı

MIPIM'de Onur Ülkesi Türkiye

FIRSATLAR DİYARI TÜRKİYE

DÜNYANIN en büyük gayrimenkul fuarlarından, Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPIM'de bu yıl 'Onur Ülkesi' Türkiye oldu. Avrupa şehirleri arasında ön plana çıkan İstanbul'daki potansiyel ve gelişen Anadolu şehirleri sayesinde yatırımcılara birçok fırsat sunan Türkiye, fuarda tüm bu imkanlarını gözler önüne serecek. Fuarda bu yıl ilk kez Türkiye Çadırı da kurulacak.

En İyi Türk Projesi Seçiliyor!

GAYRİMENKUL fuarı MIPIM’de her yıl belirli kategorilerde en iyi projelerin seçildiği bir ödül töreni de düzenleniyor. MIPIM Ödülleri’ne bu yıl 46 ülkeden 175 proje başvururken,Türkiye’den başvuran firma sayısı da 32 oldu. ‘En İyi Gayrimenkul Geliştirme’ kategorisinde Akasya Acıbadem, ‘En İyi Alışveriş Merkezi’kategorisinde ise Marmara Park finale kaldı.

TÜRKİYE, 'MIPIM Onur Ülkesi' programı kapsamında fuar boyunca hem Türkiye Çadırı’nda hem de Palais des Festivals içindeki ana salonda etkinlikler ve konferanslar düzenleyecek.

Ağaoğlu dünyayı İstanbul'a yatırıma çağırıyor!

Geçtiğimiz yıl Maslak 1453 projesinin lansmanını Dubai'de gerçekleştiren ve gördüğü ilginin ardından Dubai'de ilk ofisini açan Ağaoğlu, Cannes'da düzenlenen gayrimenkul fuarı MIPIM 2013'e katılarak uluslarası yatırımcıları İstanbul'a davet ediyor.

Akasya Acıbadem finalde

SAF GYO’nun, İstanbul Acıbadem’de inşa ettiği Akasya’da yer alan 1400 konutun 1350’si satılırken, projede yer alan alışveriş merkezindeki 300 mağazanın da kiralamaları başladı. 600 milyon dolarlık yatırımla inşa edilen Akasya projesi, MIPIM Ödülleri’nde En İyi Konut Geliştirme’ kategorisinde finale kaldı.

Ege Yapı, İstanbul'a 15 bin kişilik şehir kuruyor

EGE Yapı Group’un İstanbul’un prim vaat eden bölgesi Bağcılar’da inşa ettiği, “Avrupa’nın En İyi Karma Projesi” ödüllü Batışehir projesi, yüzde 1 peşinat ve yüzde 1 KDV avantajı ile yüzde 0.49’dan başlayan faiz oranlarıyla herkesi konut sahibi yapıyor.

EMAAR Türkiye, İstanbul’daki projeleri için fuarda yer alacak

Emaar Türkiye CEO’su Ozan Balaban, ''Türkiye’de faaliyet gösteren uluslararası bir yatırımcı olarak geçen yıl MIPIM’de Toskana Vadisi Evleri projemizi anlatmış, oldukça da ilgili görmüştük. Bu kez Çamlıca’da projelendirdiğimiz Emaar Square ile fuarı ziyaret edeceğiz'' diye konuştu.

Garanti Koza işbirliği için fuarda

İstanbul Esenyurt’ta Akkoza projesini gerçekleştiren Garanti Koza, bu yıl MIPIM’de ziyaretçi olarak yer alıyor. Fuarda yer alacak Garanti Koza yetkilileri potansiyel iş birlikleri hakkında görüşecekler.

İŞ GYO, İzmir’i fuara taşıyor

İŞ GYO, fuarda İzmir'deki yeni projesi Ege Perla ile yer alacak. İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, “Projemizin yurtiçinde gördüğü ilgiyi, sahip olduğu modern mimari ve yüksek standartları ile yurtdışında da görmesini bekliyoruz” dedi.

Kuzu Grup: Türkiye'yi tanıtmak daha değerli

Türkiye'de Spradon markalı konut projeleriyle tanınan Kuzu Grup, fuara üyesi oldukları KONUTDER standında katılacak. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, "Türkiye, başta İstanbul olmak üzere yabancı yatırımcılara yatırım fırsatlarını anlatma imkanı buluyoruz. Kentsel dönüşümde de uluslararası yatırımcıların fuar vesilesi ile Türkiye'ye yüzünü çevirmeyi sağlayacağız. MIPIM'de tek tek proje tanıtımı yerine İstanbul ve Türkiye'nın tanıtımı daha değerli olacaktır" dedi.

Nurol GYO, İstanbul’a yeni bir bakış açısı getiriyor

Nurol GYO tarafından Mecidiyeköy’de hayata geçirilen Nurol Tower Projesi, 'evofisev' konseptiyle yatırımcıların dikkatini çekiyor. Nurol GYO Genel Müdürü Musa Aykaç, “Nurol GYO olarak, hem Türkiye’nin tanıtımına katkıda bulunacak hem de başta Nurol Tower olmak üzere yeni projelerimizle ilgili yatırımcılara bilgi aktarımında bulunacağız” dedi.

İstanbul'un 'Vadisi' görücüye çıkıyor

TÜRKİYE’nin en büyük gayrimenkul projelerinden Vadi İstanbul, MIPIM Fuarı’nda yerini alıyor. Bu yıl Türkiye’nin onur ülkesi olarak katıldığı fuara Vadi İstanbul, mimarisi ve proje özellikleriyle damgasını vuracak.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

8 Mart 2013 Cuma

Haftasonu Kaçamağı: Armutlu Tatil Köyü

9-11 Mart için Armutlu Tatil Köyü'nde eşim ve ailesiyle bir tatil planladık. Herşey güzel geçer inşallah...

Kafam da bavula eklemem gereken şeyleri tutuyorum şu anda... Ama haftasonu hepsini serbest bırakıp, rahatlamak derdinde olacağım.

Şu 3 günlük kaçamak umarım yolda içeceğim enerji içeceğinin bünyeme yaptığı katkı gibi ruhuma da bir katkı sağlar.


7 Mart 2013 Perşembe

07.03.2013 Tarihli Kuponlarımızın Durumu

Bir önceki yazımda 7 Mart tarihli iddaa kuponlarımızı paylaşmıştım. Yapılan 4 kupondan 1'i tuttu. 4,83 ile en düşük orana sahip olan kuponun tutması, ne kadar az risk o kadar kesin getiri kuralını bir kez daha bizlere hatırlattı.

Arasıra yeni heyecanlar takip etmek için blogumdan bu tahminleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğim....

İşte kuponların durumu:

516 Viktoria Plzen - Fenerbahçe İYS 0 2OK
519 Basel - Zenit ALT 1,7     OK
521 Levante - Rubin Kazan 0-2 1,42   OK
514 Steaua Bükreş - Chelsea ALT 1,7 OK
516 Viktoria Plzen - Fenerbahçe 0-2 1,55 OK
521 Levante - Rubin Kazan         2
2,7YATTI
514 Steaua Bükreş - Chelsea İYS 0 1,6 YATTI
516 Viktoria Plzen - Fenerbahçe ALT 1,95 OK
519 Basel - Zenit                                2
2,2YATTI
514 Steaua Bükreş - Chelsea İYS 0 1,95 YATTI
516 Viktoria Plzen - Fenerbahçe İYS 0 2 OK
521 Levante - Rubin Kazan 0-2 1,42

07.03.2013 İddaa Tahminleri - UEFA Kupası

Normalde iddaa ve maç tahmini paylaşmadığım blogumda Kleber nickli arkadaşımın iddaa yorumlarına bir şans veriyorum. Söz uçar, yazı kalır, bakalım bu akşam performansı nasıl olacak...
514

Kendi sahasında Romanya takımları Avrupa kupalarında başarılı oluyor. Chelsea lige daha çok önem veriyor. İngilizlerin bu maçtaki galibiyet oranı düşük, bu sebeple Chelsea’den uzak durmalı. Öncelikli tahmin alt, sonra ilk yarı 0 düşünülebilir.
516

Fenerbahçe kalitesiyle bu sene Avrupa kupalarında iyi sonuçlar alıyor. Özellikle deplasmanda iyi oynuyorlar. Plzen sürpriz sonuçlar aldı ve tam bir kapalı kutu. Fenerbahçe tecrübesiyle kaybetmez. Öncelikle 0-2 çifte şans, sonra da ilk yarı sonucu 0 değerlendirilmeli.

519
Zenit Avrupa’da çok başarılı, güçlü kadrosuyla Basel’i deplasmanda devirebilecek güçte. Ancak ilk maç olduğu için iki takımda temkinli oynayacaktır. Garanticiler 0-2’yi tercih edebilir, riski sevenler için önerim 2.
521
Rubin, A. Madrid’i eledi. Deplasmanda kazanma niteliği olan bir takım. Gökdeniz çok formda. Levante ligde kötü gidiyor, takım olarak morali bozuk. Tahminimiz 0-2 çifte şans.
522
Tottenham ligde iyi gidiyor. Bale çok formda. Inter ligde kötü gidiyor. Ancak Avrupa’da iyi işler çıkarabilir. Tottenham galibiyete yakın ama oranı çok düşük. Taraf bahsinden ziyade üst öneriyorum.

Banko Kupon 1
516 Viktoria Plzen - Fenerbahçe İYS 0 2,00
519 Basel - Zenit ALT 1,70
521 Levante - Rubin Kazan 0-2 1,42
TOPLAM 4,83
Banko Kupon 2
514 Steaua Bükreş - Chelsea ALT 1,70
516 Viktoria Plzen - Fenerbahçe 0-2 1,55
521 Levante - Rubin Kazan 2 2,70
TOPLAM 7,11
Banko Kupon 3
514 Steaua Bükreş - Chelsea İYS 0 1,60
516 Viktoria Plzen - Fenerbahçe ALT 1,95
519 Basel - Zenit 2 2,20
TOPLAM 6,86
Süpriz Kupon 4
514 Steaua Bükreş - Chelsea İYS 0 1,95
516 Viktoria Plzen - Fenerbahçe İYS 0 2,00
521 Levante - Rubin Kazan 0-2 1,42
TOPLAM 5,54

Sergen Yalçın'ın Unutulmaz Açıklamaları

Sergen en sevdiğim topçuların başında gelir. Çok zeki bir adam. Bir o kadar da komik. Aşağıda kendi ağzından medyada çıkan bazı söylemleri mevcut. Bunların bir kısmını o dönem ben de okudum ya da TV de direk ağzından duydum. Harbiden adam her açıklamasıyla fark yaratmış…



Muhabir: Sergen Tigana senin için ondaki futbol zekası bende de Platini’de de yoktu demiş..

Sergen: Hocam doğru söylemiş..



Ziya Şengül: Ben senin en çok eleştirildiğin dönemlerde bile her zaman Sergenci oldum, senden yana tavır koydum..

Sergen: Sen de benim yüzümden çok eziyet çektin be Ziya abi..



Frikik kazanırız ve..

Ahmet Dursun: Ne yapacağız abi..

Sergen: Ne yapacağızı var mı Ahmet sen çekileceksin ben vurucam..



Muhabir: Bülent Korkmaz da 33 yaşında ama hala antreman yapıyor bu durum seni rahatsız etmiyor mu..

Sergen: Bülent yeteneksiz, antreman yapmazsa oynayamaz, ben yetenekliyim o yüzden antreman yapmama gerek yok..



Ankaragücü-Beşiktaş maçı sonrası..

Muhabir: Sergen bugün performansın iyi değildi ne diyeceksin..

Sergen: O zaman haftaya yerime oynarsın derim..



Rıdvan Dilmen: Sergen şu halinle çıksan Koller'in ayağından top alır mısın..

Sergen: Alırım tabi..Sen de alırsın..Koller'e topu ver, önünü aç 20 metre süremez..



Saba Tümer'le Bu Gece'de anlattığı anısı

-Sergen çok hoşlandığı bir kıza mesaj atmak için arkadaşından yardım istemiş.Arkadaşı da ona 'bu dünyada iki kör tanıdım, biri senden başka hiç kimseyi görmeyen ben, diğeri beni hiç görmeyen sen...' diye bir mesaj yazmasını tavsiye etmiş.Sergen de mesajı çok uzun bulunca kısaltıvermiş. 'Bu dünyada iki kör tanıdım biri sen, diğeride ben'...



Muhabir: Hiç bir golü kız arkadaşına hediye ettiğin oldu mu?

Sergen: Aynı golü iki farklı kıza hediye ettiğim bile oldu.



Ercan Taner: Van Persie de önemli bir oyuncu, Hollanda'nın yıldızlarından, çok tehlikeli bir hücumcu..

Sergen: Adam o kadar antreman yapıyor, koşuyor senede 8-9 gol anca atıyor, ben hiç antreman yapmadan 10 gol atıyordum bu mu tehlikeli hücumcu allah aşkına..



Muhabir: Sergen pozisyonlardan sonra hakeme çok itirazın oldu neler söyledin?

Sergen: Valla ağzıma geleni söyledim!



Muhabir: Yurt dışına gidip çok meşhur olabilirdin, neden gitmedin?

Sergen: Uçak param yoktu gidemedim.



Muhabir: Sergen yeni transferler Gökhan ve Bobo için neler söyleyeceksin?

Sergen: Gökhan genç bir arkadaş, iyi topçu, Beşiktaş'a daha uzun yıllar hizmet eder. Bobo... Bobo'nun da adı güzel.



Futbol yorumcusu ve Milli Gazete yazarı Kemal Belgin kendisini eleştiriyor:

Sergen: Ya kardeşim, iyi güzel de ben futbol oynuyorum sen ne iş yapıyorsun, bana onu bi söylesene.

Kemal Belgin: Ne demek 'Ne iş yapıyorum?' Türkiye'ye üç puanlık sistemi ben getirdim.

Sergen: iyi yapmışsın.



Vedat Okyar: Sergen koşmadığın için çok eleştiriliyorsun, ne diyorsun bu konuda?

Sergen: Ya Vedat Abi, ben koşunca yoruluyorum, bunu kimseye anlatamıyorum bir türlü.



Muhabir: ibrahim Üzülmez hakkında ne düşünüyorsun?

Sergen: ibo topu aldığı zaman ben içeri koşmuyodum çünkü orta açamayacağını biliyordum.



Muhabir: Sergen kaç yıl daha futbol oynamayı düşünüyorsun?

Sergen: 5 yıl daha oynarım, fazla antreman yapmadığım için vucüdum hiç yıpranmadı.



100.yılda Ankaragücü maçı öncesi Ahmet Dursun'la Sergen maçı analiz ediyor.

Sergen: Birbirimize yakın olalım ki rahat gol atalım rakip defansın hepsi kazma.



Muhabir: Sergen Barbie operasyonunda senin de adının olduğu söyleniyor.

Sergen: Bekar adamım Karaoke baramı gitseydim.



Hakan Ünsal : Bence Yunanistan takımının B planı yok.

Sergen : Bence Yunan takımının A planı yok.



Muhabir: Hasan Şaş'a yıldız diyorlar , sen ne düşünüyorsun ?

Sergen : Hasan Şaş yıldızsa bende kuyruklu yıldızım.



Rıdvan Dilmen : Sergen yetenekleriyle sahada oyuna liderlik ediyordu fakat konuşarak arkadaşlarını uyarmıyordu.

Sergen : O kadar uyarılcak adam vardı ki onları uyarmaya kalksam top oynayamazdım.



Muhabir: Sergen çok koşsaydın nasıl bir futbolcu olurdun ?

Sergen:  Çok koşsaydım futbolcu değil , atlet olurdum.



Muhabir: Sergen yeni sezon başlıyor kendini nasıl hissediyorsun ?

Sergen: 2.7 kilo verdim kendimi kuş gibi hissediyorum.



Muhabir: Sergen , Van Hooijdonk senden daha iyi frikik atıyor diyorlar , ne diyorsun ?

Sergen: O çalışmış yapmış , bizimki allah vergisi.



Üzülmez: Sergen kupayı ben kaldıracağım.

Sergen : Bi dergi seni Türkiye'nin en çirkin futbolcusu seçmiş , kaldıramassın!

Sonuç , kupayı Sergen kaldırır.



Mod: Bazi futbolcular da maç bitmeden kulübeden tweet atıyor.

Sergen.Y.: Böyle bir şey olabilir mi? Kulübeye cep telefonu götürülür mü?

E.E: Sen hiç götürdün mü?

Sergen.Y.: Evet götürdüm



Sergen: Sneijder, Türkiye'de 3.5 yıllık sözleşmesini tamamlayamaz.

Bilgin Gökberk: Neye dayanarak söylüyorsun bunu?

Sergen: Koltuğa dayanıyorum şu an



BilginGokberk: "Sergen soruyorum sana soldan indin cizgiye ceza sahasinda Umut, Burak, Baros hangisine atarsin topu

Sergen: "kaleye vururum"



Bir programda sunucu Sergen'e küçük yaşta çocukların bahis oynadığını bunun hoş olmadığını ve Sergen’in de bu konuda uyarı yapmak isteyip istemediği sorar.


Sergen de gereken uyarıyı yapar: Fransa ligine oynamasınlar çok sürpriz oluyor

Google adsense

Analytics