15 Mart 2013 Cuma

İddaa Tahminlerimiz Başarılı Oldu (14 Mart 2013)


14 Mart 2013 tarihinde Kleber’in siz takipçilerim için hazırladığı iddaa yorumlarını blogumdan sizlerle paylaşmıştım. 15 Mart sabahı itibariyle sonuçlarla bu yorumları değerlendirdiğimde müthiş bir tablo ortaya çıktı. Yorumlanan maçlardan biri dışında hepsi tuttu.

Aşağıda değerlendirmeleri ve sonuçları bulabilirsiniz.

Sonuç Kleber ile iddaa tahminlerini bu blogdan sizlere aktarmaya devam edeceğimizi bize işaret eden cinsten. Dün maç saatine kadar blogumu ziyaretçi akınına uğratan sizlere de teşekkür ederim.



İşte o maçlar:

482 Rubin – Levante

Rubin haftasonu ligde Zenit’i zor da olsa yendi, çok moralliler. Levante’nin formsuzluğu ve motivasyonsuzluğu devam ediyor. İlk maç golsüz bitmişti. Rubin zorlanmadan kazanır. 1.65 düşük diyenler sürpriz kuponlarda 1H deneyebilirler. Karşılıklı gol yok da mantıklı olabilir.

Sonuç 0-0. Karşılıklı gol yok tercihi yapanlar kazandı.

483 Zenit – Basel

İlk maçta rakibine 2-0 kaybeden Zenit oyuna seyircisinin de etkisiyle baskılı başlayacaktır. İlk turdaki avantajını korumak isteyecek olan Basel katı savunma yaparak sürpriz toplarla gol arayacaktır. Zenit güçlü kadrosuna rağmen son haftalarda gol yollarında etkisiz. Az gol beklediğim bir maç. Önce alt sonra ilk yarı beraberlik denenebilir.

Sonuç 1-0. Alt tercihi yapanlar kazandı.

486 Inter – Tottenham

Tottenham işi ilk maçta bitirdi. İki tarafında açık futbol tercih edeceği bir maç bekliyorum. Taraf bahsini riskli görüyorum. Tercihim: üst

Sonuç 3-0. Üst tercihi yapanlar kazandı.

487 Bordeaux – Benfica

İki taraf da kapalı futbol tercih ediyor. Çekişmeli ama az gollü bir maç bekliyorum. Öncelikli tercihim ilk yarı 0, sonra alt.

Sonuç 2-3. Maalesef buradaki tahminimiz tutmadı.

488 Chelsea – S. Bükreş

İlk maçta kendi sahasında S. Bükreş 1-0 kazandı ama Chelsea S. Bükreş’i en az iki farkla yenecek motivasyona sahip. Erken gol bulmak için baskılı başlayacaklar. 1 Handikaplı Chelsea galibiyeti yazılabilir, çünkü tek fark Chelsea’ye yetmeyecektir.

Sonuç 3-1. Önerdiğimiz handikaplı galibiyet tahminimizi yazanlar kazandı.

489 Fenerbahçe – Plzen

Fenerbahçe ilk maçtan avantajlı skorla döndü. Seyircisiz oynanacak ikinci maçta işlerinin kolay olmayacağını düşünüyorum. Plzen bilhassa deplasmanda oynadığı maçlarda sürpriz sonuçlara imza atabiliyor. Aykut Kocaman’ın temkinli bir kadro ve oyun anlayışı ile sahaya çıkacağını tahmin ediyorum. Tercihim alt. Sürpriz kuponlar için beraberlik denenebilir.

Sonuç 1-1. Hem alt, hem de beraberlik önermiştik. Her iki tercihi de kullananlar kazandı.

491 Newcastle – Anzhi

İlk maç 0-0 bitti. Tur ortada, iki takım da hata yapmamak için temkinli oynayacaktır. İkinci ayağında ortada ve az gollü geçeceğini tahmin ediyorum. Öncelikle İY0, sonra alt denenmeli. Sürpriz kuponlarda maç sonu beraberlik yazılabilir.

Sonuç 1-0. İY0 ve alt önerilerimizi dikkate alanlar kazandı.

1 yorum:

Google adsense

Analytics