14 Mart 2013 Perşembe

İddaa Tahminleri: 14 Mart 2013 UEFA Kupası

Geçtiğimiz hafta bloğum üzerinden sevgili Kleber’in UEFA kupası maçları için tahminlerini buradan paylaşmıştım. İlk yayın için son derece başarılı tahminleri sizleri oldukça mutlu etti. Geçen hafta son 1 saatte tahminleri yayınlayabildiğimiz için bir kısım iddaa severe maalesef ulaşamadık. Hafta boyunca facebook ve twitter üzerinden bana ulaşan sevgili takipçilerim kuponları daha erken yayınlamam için ricada bulundular. Onları kırmıyor ve kuponları sabahın erken saatlerinde paylaşıyoruz.

Programda çok cazip maçlar var. Umarım keyifli ve bir o kadar kazançlı bir akşam olur.

Her zamanki gibi hatırlatmakta fayda var, burada yazanlar yatırım tavsiyesi değildir. Amacımız eğlenmektir. Şimdiden bol şanslar.

482 Rubin – Levante

Rubin haftasonu ligde Zenit’i zor da olsa yendi, çok moralliler. Levante’nin formsuzluğu ve motivasyonsuzluğu devam ediyor. İlk maç golsüz bitmişti. Rubin zorlanmadan kazanır. 1.65 düşük diyenler sürpriz kuponlarda 1H deneyebilirler. Karşılıklı gol yok da mantıklı olabilir.

483 Zenit – Basel

İlk maçta rakibine 2-0 kaybeden Zenit oyuna seyircisinin de etkisiyle baskılı başlayacaktır. İlk turdaki avantajını korumak isteyecek olan Basel katı savunma yaparak sürpriz toplarla gol arayacaktır. Zenit güçlü kadrosuna rağmen son haftalarda gol yollarında etkisiz. Az gol beklediğim bir maç Önce alt sonra ilk yarı beraberlik denenebilir.

486 Inter – Tottenham

Tottenham işi ilk maçta bitirdi. İki tarafında açık futbol tercih edeceği bir maç bekliyorum. Taraf bahsini riskli görüyorum. Tercihim: üst

487 Bordeaux – Benfica

İki taraf da kapalı futbol tercih ediyor. Çekişmeli ama az gollü bir maç bekliyorum. Öncelikli tercihim ilk yarı 0, sonra alt.

488 Chelsea – S. Bükreş

İlk maçta kendi sahasında S. Bükreş 1-0 kazandı ama Chelsea S. Bükreş’i en az iki farkla yenecek motivasyona sahip. Erken gol bulmak için baskılı başlayacaklar. 1 Handikaplı Chelsea galibiyeti yazılabilir, çünkü tek fark Chelsea’ye yetmeyecektir.

489 Fenerbahçe – Plzen

Fenerbahçe ilk maçtan avantajlı skorla döndü. Seyircisiz oynanacak ikinci maçta işlerinin kolay olmayacağını düşünüyorum. Plzen bilhassa deplasmanda oynadığı maçlarda sürpriz sonuçlara imza atabiliyor. Aykut Kocaman’ın temkinli bir kadro ve oyun anlayışı ile sahaya çıkacağını tahmin ediyorum. Tercihim alt. Sürpriz kuponlar için beraberlik denenebilir.

491 Newcastle – Anzhi

İlk maç 0-0 bitti. Tur ortada, iki takım da hata yapmamak için temkinli oynayacaktır. İkinci ayağında ortada ve az gollü geçeceğini tahmin ediyorum. Öncelikle İY0, sonra alt denenmeli. Sürpriz kuponlarda maç sonu beraberlik yazılabilir.



1 yorum:

  1. Birkaç yıl öncesine kadar bu iş için saatlerimi verirken şimdi sadece keyif için yapıyorum. Tamamen legal bir şekilde, internet üzerinde faaliyet gösteren Tuttur, Bilyoner gibi siteleri kullanarak iddaa tahminleri yapmakta ve kupon oluşturmaktayım. Fakat bu konuda tüm maçları incelemem zamandan dolayı çok mümkün olmuyor. Bu hususta size yardımcı olacak bir site aktarıyorum.
    https://www.dogushan.com/ucretsiz-iddaa-tahminleri-ve-kupon-paylasimlari/

    YanıtlaSil

Google adsense

Analytics