26 Mart 2013 Salı

Lidyana'ya Teşekkürler

Nasıl ki şikayet etmesini sosyal medya ve blogum üzerinden yapmayı biliyorsam, aynı kanalı övgüler için de kullanmam lazım.


Geçtiğimiz Cuma günü (22 Mart 2013) Lidyana.com da gezerken eşimin yaklaşmakta olan doğum günü için bir hediye beğendim. Ürünle ilgili bir mesaj attım ve soruma 5 dakika içinde yazılı olarak geri dönüş yaptılar. Hem de öyle kestirip atan cinsten değil, gerisini de takip eden bilgilendirici bir cevap verdiler.

Daha sonra ürünün siparişini verdim. Tedarik süresi olarak 10 gün verildiği için siparişimi onaylarken not olarak doğum günü hediyesi olduğunu ve paketlenme ve 6 Nisan 2013 (eşimin doğum günü) öncesinde teslimatı konusunda yardımlarını rica ettiğimi belirttim.

Dün akşam (25 Mart 2013) TV izlerken telefonuma bir SMS geldi. Eşim mesajı okudu ve Lidyana’dan ne aldın dedi? Süprizim niteliğini kaybetti belki ama Lidyana belirttiği tedarik süresinin çok daha öncesinden ürünümü kargoya verdiğinin bilgisini Yurtiçi Kargo vasıtasıyla bana bildiriyordu.

Bugün (26 Mart 2013) kargo elime irsaliyeli faturası, korumalı kutusu ve hediye paketi ile ulaştı. Belirtilen süreden çok önce ve kesinlikle özenle hazırlanmış bir paketle karşılaşmak bir tüketici olarak beni çok mutlu etti. Kendilerine bu vasıtayla teşekkür etmek istiyorum.

Bu alışverişim Lidyana.com’dan 2.alışverişim ve herkese bu siteden gönül rahatlığıyla alışveriş yapabileceklerini bildirmek isterim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Google adsense

Analytics