26 Ekim 2013 Cumartesi

Kredi Kartı Öcü Olmayabilir

Günümüzde kredi kartlarını öcü olarak gösteren bir çok haber, yayın mevcut. İnsanların harcama alışkanlıklarını göz önünde bulundurduğumuzda bunun haklı yanlarının da olduğunu söylemem gerek. Pek çok kişi, bankada ya da cebinde karşılığı olmasa da kredi kartının mevcut limiti kadar parası var sanıp o limiti şuursuzca harcama yoluna gidebiliyor. Hal böyle olunca, karşılığı olmayan bu harcamaları da ya kartın minimum taksit tutarını ödeyerek ya da bunu da ödeyemeyip kredi kartı boçluları listesine girerek bir kısır döngüde kendilerine yer buluyorlar.

Ben ve eşim, ailelerimizden aldığımız görgü ve terbiye ile kart kullanımını oldukça mantıklı bir şekilde yürütürken acaba doğacak olan çocuğumuz bunu başarabilecek mi? Daha bunları düşünmeye çok var belki ama Finansbank bunu bizler için düşünmüş bile:


İki içerik aşağıda da görebileceğiniz bu içerik kredi kartıyla yeni tanışacaklara bir disiplin getirmek için oldukça başarılı bir çalışma. Bildiğim kadarıyla şu an için Türkiye’de bir benzeri uygulama da yok.
Unutmayın, bilinçli harcama yaptığınız sürece kredi kartı finansmanınızı rahatlatack bir araçtır.
Belirtmeden edemeyeceğim, reklamda da Yılmaz Vural hocayı tercih etmeleri oldukça başarılı bir tercih olmuş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Google adsense

Analytics