17 Ekim 2013 Perşembe

En çalışkan blog olmak için adayım!

2007 yılında bir yazıyı kendime saklamak için girdiğim blog dünyasında, kendimi ifade etmek, önemli bulduğum bazı şeyleri dökümante etmek, güzel hatıralarımı sevdiklerimle ve takipçilerimle paylaşmak ve tanımadığım bir çok kişiyle tecrübelerimi aktarmak için vakit buldukça birşeyler yazıp yayımladım.
Okunmak, paylaşmak, yorum almak hoşuma gitti. Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir (SMMM) olduğumda bu süreci anlattığım blog içeriğim o kadar çok okunup, konuyla ilgili o kadar çok mail aldım ki, bu benim bloguma olan ilgimi çok ama çok arttırdı. Daha sonra söz, nişan ve düğün sürecinde tecrübe ettiklerimi bir erkek gözüyle paylaştım. Bunlara ek olarak, pek çoğumuzun ortak derdi olan kredi kartı aidatları ya da bir başla deyişle kredi kartı kullanım bedellerinin iadesi konusunda banka banka başımdan geçenleri ve toplu iade için yapılması gerekenleri adım adım anlattım. Bu içerikte anlatılanları uygulayıp başarılı olanların teşekkür etmek amacıyla geri dönüşlerini almak ve birilerine faydalı olmak beni çok sevindirdi. Gün geldi çok sevdiğim Robin Sharma’dan kariyer üzerine etkilendiğim bir yazısını paylaştım, gün geldi yaz tatilimi geçirdiğim otele övgüler yağdırdım ya da kötü bir yolculuk yaptığım otobüs şirketi hakkında şikayet dolu cümleler kurdum. Tüm bu yazıların linklerini bu içerikte verebilirdim belki ama özellikle vermiyorum ki okuyarak siz kendiniz keşfedin...
Amacım hep çevremdekilerle paylaşımda bulunup, onlara keyif alabilecekleri ya da fayda elde edebilecekleri birşeyler sunmaktı.

Bugün karşınızda birşeyler vermek için değil, bir yardım istemek için bulunuyorum. 2013 yılı için en iyi bloglar Bumerang tarafından ödüllendirilecek. Ben de “en çalışkan blog” statüsüyle  bu yarışmaya aday olarak kabul edildim. Sizlerde değerlendirmenizi yapıp beni bu ödül için desteklerseniz çok ama çok sevinirim. Ücretsiz olarak oy kullanabileceğiniz link için lütfen tıklayınız:
http://bumerang.hurriyet.com.tr/bumerang-odulleri/58170.htm

Şimdiden desteğinize teşekkür eder, güzel günlerde birlikte olmayı dilerim...
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Google adsense

Analytics