29 Mart 2013 Cuma

Biri Network mü Dedi, İşte Bumerang!

Blog yazmaya önce “kimse okumaz ne de olsa…” diye düşünüp elimin altında her zaman ulaşmak istediğim metinleri soft ortamda bulunsun diye girdim. İlk başta genel olarak düşüncelerimi paylaşıyordum.

Sonra bloğumda hislerimi de paylaşmaya başladım. Bir gün, bir hayli efkar yaptığım bir gün, biraz hisli paylaşımlarda bulunmuşum ki telefonum çaldı. Arkadaşım “nedri senin derdin?” diye arıyordu. “Sen nerden anladın?” diyince bloğunda paylaştın ya dedi…

Nasıl oldu da haberi oldu diye sorgularken bumerang üzerinden son gönderimi okuduğunu, bunun üzerine aradığını söyledi. Way be hiç bloğumdan bahsetmediğim bir arkadaşım bile bumerang vasıtasıyla bloğuma girmişti. Hem de bu olay bu networke katıldıktan birkaç gün sonra gerçekleşmişti.

Sonrasında kredi kartı iadeleri ve SMMM olma süreci ile ilgili yazdıklarım hedef kitleye bumerang vasıtasıyla ulaştı. Tanımadığım birçok kişi twitterdan blogumdaki ilgili gönderilerimi yaydı. Bumerang kanalıyla yazdıklarımı okuyup konuyla ilgili görüş ve sorularını paylaşmak isteyen kişiler mail ve yorumlarıyla bana ulaştı. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Her şeyden öte, MBA sınıfında altı çizilen o önemli varlığımız olan “network”ümüzü geliştirme fırsatı bulduk.

Tüm bunlar ve bizi bekleyen pekçok fırsat için teşekkürler Bumerang!

Şiddetle tavsiyemdir!




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Google adsense

Analytics