3 Ekim 2010 Pazar

Hoş Bir Diyalog

Efendim haberimiz Takvim Gazetesi'nden. Tamamen masa başı düzmece bir haber olabilir ama doğruysa çok hoş bir diyalog, yalansa da başarılı bir hayal ürünü diye düşünüp paylaştım.


Viyana'dan İstanbul'a dönüş için havaalanında bekleyen Beşiktaş kafilesi son derece neşelidir. Gözü sürekli Guti'nin taşıdığı siyah çantaya takılan genç Necip, İspanyol yıldızın yanına gidip "O omzundaki çanta ne öyle? Öğretmen misin sen?" Necip'in bu sözlerini Nihat hemen Guti'ye çevirir.

Tecrübeli yıldızın, bir şey anlamadığını gören Necip, "Bu çantayı Türkiye'de öğretmenler taşır" diye ekler. Bunun üzerine Guti de yanıtı yapıştırır: "Ne öğretmeni. Bu dünyanın en pahalı çantalarından Louis Vuitton. Seninki ne çantası?"... Gülüşmeler arasında Necip bu kez de "Sen bana ne bakıyorsun. Benim çantam zaten çakma" deyince kahkahalar havada uçuşur.

Beşiktaş'ın en genç ismi Necip ile dünya yıldızı Guti arasındaki bu diyalog Beşiktaş'taki takım ruhunu açıklamaya yetiyor. Takımda kimse kendisini arkadaşlarından üstün görmüyor.

Herkes abi-kardeş ilişkisi içinde. Quaresma ve Guti gibi dünya yıldızları kendilerine ayrıcalık tanınmasına izin vermiyor. Bu da başarıyı beraberinde getiriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Google adsense

Analytics