4 Aralık 2013 Çarşamba

Garanti Bankası Hesap İşletim Ücretini İade Etti

Garanti Bankası ile maaş müşteri olarak ilişiğimi kesip normal bir müşterisi olmamla birlikte tarafıma hesap işletim ücreti yansıttıklarından ve bununla bir daha karşılaşmamak için hesabımı türlü zorluklara ragmen kapattığımı sizlere buradan anlatmıştım. Dilerseniz o yazıya aşağıdaki linkten de ulaşabilirsiniz:

http://volkanyorulmaz.blogspot.com/2013/11/garanti-bankas-hesap-isletim-ucretine.html

Konuyla ilgili rahatsızlığımı blogda yazdığım linki Garanti Bankası'nın facebook ve twitter hesapları üzerinden ileterek ilgili makamlara ulaştım. Öncelikle bana bu tutarların bize daha iyi hizmet vermek için alındığı gibi bir takım "laf salatası" sundular. Ben de bu tutarı ödemeyeceğim için hesabımı kapattığımı, yeni yılla birlikte kredi kartımı da kapatıp maaş bankam olan Akbank ile çalışacağımı söyledim. Açıkçası bir blöf değil, gerçekten karşılaştığım acımasız durumun bir sonucuydu bu. Neyseki karşımda göreceli olarak mantıklı biri vardı. Yaptığım işlemleri inceledikten sonra "bankamızla sürekli olarak çalıştığınızı görüyorum" diyip "size özel bir işlem yapacağız" dedi ve kartıma 55 TL bonus yükleyebileceğini söyledi.

58 TL'yi hesabımdan kesip 55 TL'yi bonus olarak almak fena bir alışveriş değildi, en azından hiç yoktan iyidi. Ben de teklifi kabul ettim.

Bugün yaptığım kontrolde paranın bonus olarak tanımlandığını ve yine vermiş olduğum otomatik ödeme talimatı ile diğer bonuslarımla birlikte bireysel emeklilik bakiyeme eklendiğini gördüm.

Her zaman size blogum vasıtasıyla önerdiğim şeyi bir kez daha önereceğim: siz de bankalara bu hesap işletim, yıllık aidat vs adı altında para ödememek için elinizden geleni yapın. Pişman olmazsınız...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Google adsense

Analytics