23 Mayıs 2019 Perşembe

Medium’da Ön Sayfada Olmak

Bir şeyler yazarken aldığım keyif benim için gerçekten çok büyük. Bir de o yazdıklarım birilerine ulaşıyorsa ve dokunuyorsa, işte o da apayrı bir keyif oluyor. Geçtiğimiz haftasonu PMI’ın sürdürülebilirlik raporunu okumuştum. Raporun içindeki Yunanistan örneği hoşuma gidince bunun üzerine bir şeyler yazıp Medium’da paylaşmıştım.

Dün akşam bu içerikle ilgili beni mutlu eden bir mail aldım:

Hi there,
Our curators just read your story, A Sustainable Tobacco Company and its Transformers in Greece, that you submitted for review. Based on its quality, they selected it to be recommended to readers interested in World and Environment across our homepage, app, topic pages, and emails.

You can also view stats for your story here.

Thanks for writing,
Your friends at Medium

Kaleme aldığım yazı Medium’un dünya ve çevre bölümlerinde ana sayfadan yayımlanacağını ilettikleri bu mai sonrasında içeriğin ilgili bölümlerin ön sayfasında olduğunu gördüm. Sonrasında da yüksek okunma sayısını izleyince oldukça mutlu oldum.
Bakalım sonraki içeriklerimde de bu başarıyı elde edebilecek miyim? Ne olursa olsun, keyif almak için yazmaya devam edeceğim.



İlgili içerik için:
http://volkanyorulmaz.blogspot.com/2019/05/a-sustainable-tobacco-company-and-its.html
https://medium.com/p/a-sustainable-tobacco-company-and-its-transformers-in-greece-80e6fe793e19?source=email-f7294ff203a4--writer.postDistributed&sk=2853ef26d07c127e1825c9d23e56b717

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Google adsense

Analytics