20 Eylül 2014 Cumartesi

Gazozcum.Com ile Geçmişe Yolculuk

Anaokuluna ve ilkokula gittiğim yıllarda bankada müdür yardımcısı olan teyzemin odasına gittiğimde en büyük iki keyfim vardı, birincisi Facit hesap makinesi ile kafama göre rakamlara basıp onları yazdırmak, diğeri ise ısmarladığı gazozu keyifle içmekti. Facit artık yerini Excel’e bıraktı ama gazoz efsanesi devam ediyor.

Her ne kadar biz İzmir ve çevresinde belli başlı gazoz markalarına erişebiliyor olsak da artık Anadolu’da bir döneme damga vurmuş, insanların damak tadında iz bırakmış yerel ve ulusal birçok gazoz markasına tek bir adres üzerinden ulaşabiliyorsunuz: www.gazozcum.com

Gazozcum.com üzerinden pek çok gazoz markasına oturduğunuz yerden erişebiliyorsunuz, farklı gazoz marka ve çeşitlerinden oluşturduğunuz sepet içeriğini, şık ve güvenli bir kutu ile ayağınıza kadar getiriyorlar. Dilerseniz kendinize, dilerseniz sevdiklerinize gönderip bu unutmaya yüz tutan lezzetle kendinizi, çevrenizdekileri ve sevdiklerinizi ödüllendirebilirsiniz. Klasikleşmiş orijinal şişeleri ve unutulmaz tatları ile sizi hem geçmişe götürecek hem de hatıralarınızın canlanmasını sağlayacak bu fırsatı ofiste inceleme imkanımız oldu.

Kargo ile iş adresime gelen gazozcum.com’un gönderisinde ilk fark ettiğim şey kutunun şişelerin herhangi bir şekilde zarar görmesini engelleyecek şekilde korunaklı olarak bölünmüş halde ulaştırılmasıydı. Bununla beraber kutudan çıkan mektubu okuduğumuzda hepimizi bir şekilde geçmişe götürmeyi başaran ifadelerle adeta çocukluğumuza gidip geldik. Daha sonra kutu içeriğindeki 6 farklı gazoz markasını açıp ofis arkadaşlarımla tadım gerçekleştirdik. Özünde hepsi gazoz olsa da birbirinden ayrışan lezzetler hepsini farklı bir yere koymamıza sebep oldu. Yaş itibariyle bizden büyük olan çalışma arkadaşlarımızın özellikle Zaman ve Zafer gibi kendilerine çok şey ifade eden markaları gördüklerinde adeta gözleri parladı.
Bu şekilde pekçok farklı gazoz markasını toplu halde erişme imkanı sunan, klasikleşmiş şişeleri dilediğimizde koleksiyon yapmamıza fırsat veren gazozcum.com gerçekten büyük iş başarmış. Bu tatlarla bizleri buluşturdukları için başta İhsan Merey olmak üzere tüm www.gazozcum.com camiasına da teşekkürü borç biliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Google adsense

Analytics