20 Eylül 2014 Cumartesi

Yüksek Etkili Sunum - Dale Carnegie Eğitimi

9-10 Eylül 2014 tarihlerinde Dale Carnegie eğitmenleri Sezen Albayrak ve Kutsal Köse tarafından verilen Yüksek Etkili Sunum eğitimini aldım. Son zamanlarda katıldığım en etkili eğitimlerden biriydi. Özellikle üzerinden biraz vakit geçsin, heyecanımı geride bırakayım da sakin sakin irdeleyip öyle değerlendirmemi yazayım istedim.

Üzerinden 10 gün geçse de şunu net bir şekilde söyleyebilirim ki herşeyden önce uyguladıkları sistemle kendinizdeki gelişimi sizde birebir izleyip değerlendirebiliyorsunuz. Koçluk sistemini eğitimin bir parçası halini getirip etkin bir şekilde kullanıyorlar.

Geribildirimlerin hızlı bir şekilde hayata geçirilmesi için son derece proaktif hareket ediyorlar ve eğitime katılan herkese eşit mesafede ve aynı yoğun ilgiyle yaklaşmayı başarıyorlar.

İki günlük eğitim esnasında her katılımcı (yaklaşık 15 civarı) 7 ayrı sunum yapma fırsatı buldu. Bu sunumların hepsi kameraya çekildi. İlk sunum ile son sunum arasında, her katılımcı için, siyahla beyaz kadar fark oluştu. Eğitim sonunda katılımcılara feedbackleri de içeren sunum videoları verildi ve bu sayede hem güzel bir hatıra hem de yeri geldiğinde tekrar referans alabileceğimiz bir başucu kaynağı elde ettik.

Bu güzel ve faydalı eğitim ile bize katkıda bulunan sevgili eğitmenlerimiz  Sezen Albayrak ve Kutsal Köse'ye bu vesileyle teşekkür etmek isterim. Dileyenler aşağıdaki linkten Dale Carnegie'nin Türkiye websitesine ulaşabilir. Benim tavsiyem, siteye girmişken Dale Carnegie'den Başarının Sırları e-kitabını da indirmeniz yönünde....

http://www.dalecarnegie.com.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Google adsense

Analytics