19 Nisan 2015 Pazar

Beyoğlu'nda Bir Butik Otel: Corinne

Bir otel düşünün ki booking.com'dan 9.3 puan alsın. Hem de bu otel butik olsun, ziyaretçisiyle birebir ilgilensin, onların her ihtiyacını karşılamak için çalışanları adeta müşterilerinin gözünün içine baksın. Bir de bu otel İstanbul'un merkezinde, Beyoğlu'nda olsun. İstiklal'e, Taksim'e, Galata'ya, Çiçek Pasajı'na, Nevizade'ye araç kullanmadan yürüyerek gidebilin. Bir de öyle bir otel olsun ki içinde tarihten izler taşısın... Ve bunlara bir de sanatsal bir dokunuş eklesin. İşte tüm bu nitelikleri içinde barındıran Corinne Otel'de konakladım 15 Nisan 2015 Çarşamba akşamı.

Oteli booking.com'daki yüksek puanını görünce aklımdaki diğer alternatif olan eski dost Hilton ParkSA'yı eleyerek seçtim. İyi ki de yeniliklere açık olduğum bir karar almışım. Yorumlarda okuduğum enfes akşam yemeği ambiansını deniz mahsüllü makarna ile keşfettim. Hakikaten başarılıydı. Sabah kahvaltısı da farklı bir açık büfe konseptinde bol hamur işiyle biz Türklere gayet iyi hitap ediyordu.

Odalar ise yüksek tavanlarıyla  ve dizaynıyla konaklayan kişiyi adeta tarih içerisinde bir yolculuğa çıkarıyordu. Odanın temizliği ise daha girerken aldığınız mis kokuyla kendini kanıtlıyordu.

Bu güzel butik otele ait belirtebileceğim tek olumsuz yan ise gece çevreden ötürü çok fazla gürültü olmasıydı. Oğlum Okan ile beraber ailece bu otelde konaklasaydık gece bizim için uyku açısından pek de keyifli geçmeyebilirdi. Neyse ki yalnız kalınca konforlu yatağın gücü dışarıdaki aragaz, polis sireni ve sarhoş naralarının önüne geçti ve mışıl mışıl uyudum.

Bu çevrede konaklamayı düşünenler için kesinlikle önereceğim Corinne Hotel'e ve güleryüzlü, ilgili personeline selam olsun.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Google adsense

Analytics