10 Ağustos 2014 Pazar

Paraf Card'ın Kampanya SMS'lerinden Kurtulabilirsiniz

Halkbank'ta uzun zaman önce bir vadeli mevduat hesabı açtırmış, daha sonra da faizlerini düşük bulmam sebebiyle bu hesabı kapatmıştım. İnternet bankacılığını yılda 1 kez şifremi güncellemek/değiştirmek amacıyla kullanıyorum, onun dışında da başka bir işlem yapmıyorum. Ancak banka da güncel telefon bilgim olduğu için sürekli Paraf'ın kampanyaları ile ilgili telefonuma SMS geliyordu. Özellikle ay sonlarında ve Cuma günleri bu SMS olayını öyle bir abartıyorlardı ki bazen günde 2 SMS aldığım bile oluyordu. Hele ki Paraf kredi kartı dahi olmayan benim gibi biri için bu oldukça can sıkmaya başlamıştı.

Bankanın internet bankacılığına girip menülerini gezip ilgili bir bölüm arayarak kampanya duyurularını iptal ettirmek için araştırma yaptım fakat işe yarar birşey bulamadım. Bunun üzerine iletişim bölümünden konuya ilişkin aşağıdaki şekilde bir mesaj attım. Ertesi gün mail ile ilgili bildirim listesinden çıkartıldığıma dair bir mail aldım. "Kolay sıyrıldım" diye düşünürken çok geçmeden yine aynı gün bir SMS geldi. Konuya ilişkin gelen maile cevap olarak son durumda yine mesaj geldiğini yazdım. Çok geçmeden bu kez telefonum çaldı. Halkbank yetkilisi bildirimlere üyeliğimin iptal edildiğini, ancak listenin güncellenmesinin 1 hafta içerisinde gerçekleşeceğini söyledi. Dediği gibi de oldu ve yaklaşık 1 haftadır Paraf'tan ses seda yok. Siz de bu şekilde kredi kartına ilişkin kampanya bildirimi ile rahatsız edilmek istemiyorsanız bu yöntemi kullanabilirsiniz.


Merhaba,
 
Bugün (31.07.2014) saat 12:07'de yine PARAF'tan sms aldım. MTV ödemelerine ilişkin bir kampanya duyurusuydu. Rica ediyorum, lütfen beni bu bildirimlere dahil etmeyin.
 
Teşekkürler.
 
Volkan YORULMAZ


--------------
 

Merhaba Volkan Bey,

Talebiniz üzerine bildirim iptal işleminiz gerçekleştirildi.

Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili öneri, istek ve şikayetleriniz için 365 gün 24 saat Halkbank Dialog’ u  444 0 400 veya  0 850 222 0 400 numaralı telefonlardan  arayabilir, ayrıca  www.halkbank.com.tr  web sitemizden  iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,

Eda YARKIN
Halkbank Dialog

-----------------

On 30.07.2014 19:26, Halkbank Internet Subesi wrote:
Adınız    : VOLKAN
Soyadınız    : YORULMAZ
Müşteri No    :
Bağlantı Kanalı    : Telefon
Telefon    :
E-Mail    :
Önerileriniz    : Merhaba Paraf kredi kartına sahip değilim ancak cep telefonuma sürekli parafın kampanyalarına ilişkin sms geliyorum. Lütfen kredi kartım kampanyalarının duyurularından beni çıkarır mısınız? Teşekkürler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Google adsense

Analytics