5 Temmuz 2015 Pazar

CVK Park Bosphorus Otel'de 3 Gece

22 - 25 Haziran 2015 tarihlerinde İstanbul'da CVK Park Bosphorus Otel'de iş amaçlı olarak konaklama fırsatı buldum. Konaklama öncesinde booking.com ve tripadvisor.com da okuduklarım genel olarak konaklayanların otelin konumundan memnun kaldıkları ancak ödedikleri bedelin karşılığında tatmin edici hizmet almadıkları yönündeydi. Benzer yorumları benimde yapmam yerinde olacak. 

Geceleri Taksim dönüşü otel son derece ihtişamlı gözüküyordu
 
Otel Taksimden aşağı inerken hemen sağda. Konum ve dış görünüş olarak gerçekten şahane. Ancak içeri girerken "hoşgeldiniz" gülümsemesini eksik tutan personel topluluğu sizi odanıza gönderdikten sonra sizin misafir olduğunuzu hissettirecek pek bir girişimde bulunmuyor. Gecelik konaklama fiyatlarının belli bir seviyenin üstünde olduğu böyle  bir otelde kısaca ilk gün başıma gelen bir tecrübeyi de sizinle paylaşmak isterim.
 
Odama girdiğimde dinlenmek için TV'yi açmaya çalıştım ancak üst üste denememe rağmen hiç bir kanalı izlemeyi başaramadım. Teknolojiye ilgili biri olarak bu durum ağrıma gitse de gurur yapmadan oda servisine durumu bildirdim. Konuyla ilgileneceklerini belirttiler. Ben de bavulumu açmaya başladım. Yaklaşık yarım saat sonra işlerim bittiğinde halen gelen giden yoktu. Bunun üzerine oda servisini tekrar arayıp konuyu hatırlattım. Ardından çok geçmeden görevli geldi. Sistemin donması sonucu sorunun yaşandığını belirtip TV ye bağlı modemi resetledi ve 5 dakika beklememiz gerektiğini söyledi. Sonrasında belirttiği şekilde TV açıldı ve kanallar çalıştı. Görevli gittikten kısa bir süre sonra spor salonuna gittim. Geri geldiğimde aynı sorun yine yaşanmıştı ve TV de hiç bir kanal çalışmıyordu. Yine görevli çağırıp beklemekle uğraşmak istemedim. Konakladığım 3 gece 4 gün boyunca aklıma geldikçe TV'yi yokladım, bir kere kendiliğinden çalıştı, yemeğe gitmek için kapattım ve döndüğümde malesef yine çalışmıyordu. Sonrasında ben de bu konuda daha fazla savaş verip hem zaman kaybetmek istemediğim için uğraşmadım.
 
Bunun yanında otelin çok beğendiğim yanları da yok değildi. Örneğin spor salonu, son derece teknolojik cihazlarla donatılmış, tertemiz ve ferah bir ortamı vardı. Sabah 7'den akşam 11'e kadar faydalanabileceğiniz fitness merkezi benim oldukça hoşuma gitti. Bunun dışında saunada hafta içi akşam saatlerinde oldukça müsaitti ve terleyerek gözeneklerini açmak isteyenler için yeterli sıcaklığı sunmaya hazırdı.
Sporun teknoloji ile buluştuğu fitness salonunu oldukça beğendim
Oteldeki yeme-içme konuları bence oldukça görecelidir. İnternet üzerindeki yorumlarda kahvaltıların kendini tekrar ettiği yazılmış. Açıkçası kahvaltıdaki çeşit oldukça yeterli olduğu için tekrar eden yiyecekler beni rahatsız etmedi. Özellikle sabahları sunulan kakaolu kek favorimdi. Bu arada malesef manzaralı masaların adedinin az olması sebebiyle hemen kapıldığını ve bu masaların üzerindeki klima sebebiyle burada oturmanın çok da kolay olmadığını belirtmek isterim.

Kahvaltı esnasındaki manzara sizin güne harika başlamanızı sağlıyor
Otelin ve odaların iç dizaynı konsepti gereği oldukça klasik. Eğer modern çizgileri arayan biriyseniz, bir süre sonar otel size boğabilir ama ben daha klasikçi bir insan olduğum için açıkçası bana rahatsızlık vermedi. Hatta özellikle oda konsepti oldukça hoşuma gitti. 

Klasik bir dizaynı sevenler özellikle odaların dizaynına bayılacaktır
Sonuç olarak, İstanbul'un merkezinde Boğaz manzaralı CVK Park Bosphorus otel konumuyla gerçekten fark yaratıyor. Bence otelin konsepti, dizaynı, yemekleri, spor salonu ve SPA'sı beklentinizi karşılayacaktır. Eğer personelden büyük bir beklenti ve hizmet alma isteğiniz yoksa otelden memnun ayrılırsınız. Aksi takdirde verdiğiniz ücretin karşılığını alamadığınızı düşünerek ayrılma ihtimaliniz de olası.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Google adsense

Analytics