11 Ekim 2016 Salı

Starbucks'ta İnsani İlişkiler Yaşıyor

Blogumda yeri geldiğinde rahatsız olduğum, şikayet ettiğim firmalara yer verdiğim gibi teşekkür edip memnuniyetimi paylaşmak istediğim firmalara da yer veriyorum. Bu kez şanslı firmamız Starbucks Mavi Bahçe şubesi...

Pazar günü öğle vakti uzun bir kuyruk sonrası kasada işlemi yaparken, kredi kartı onayını beklediğimiz o kısa sürede kasiyer arkadaşın yüzüme bakarak samimiyetle hal hatır sorması ve kısa sohbeti insani ilişkiler adına çok hoştu. Benim hem diğer Starbucks mağazalarında hem de başka kahvecilerde pek karşılaşmadığım bir durum olduğu için kahvelere şeker alırken bölge müdürünün kartvizitini de alıp bu olumlu durumu bir mail ile kendisiyle de paylaşmak istedim.

---------------------

To: Umut Erdanay <umut.erdanay@alshaya.com>
Subject: 9 Ekim 2016 - Mavibahçe Starbucks

Merhaba Umut Bey,

9 Ekim 2016 Pazar günü saat 12:15’te Mavi Bahçe Starbucks’ta ailemle kahve alırken kasa görevlisi arkadaşın (sanırım Emrullah Bey) tüm yoğunluğa rağmen içtenlikle hal hatır sorması son derece hoşuma gitti. Bostanlı mağazanızda göremediğim sıcaklığı ve yakın ilgiyi Mavi Bahçe’de görmüş olmak müşteri deneyimi adına memnuniyet vericiydi. Bu konuda olumlu geri bildirimimi iletmek isterim.

İyi çalışmalar dilerim.

Saygılarımla, Best Regards

Volkan YORULMAZ

-------------------------

Bu mailin ardından aşağıdaki geri dönüşü almak da güzeldi:

-------------------------

Volkan bey merhaba

Yaşadığınız bu güzel deneyimi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim

Amacımız tüm mağazalarımızda misafirlerimizin gündelik yaşantılarını zenginleştiren deneyimler sunabilmek , Mavi Bahçe mağazamızda bunu başarabildiğimizi görmek çok sevindirici

Partnerlerimiz ile ilgili güzel düşüncelerinizi hem mağaza hemde operasyon yönetimi ile paylaşacağımı bilmenizi isterim

Sizi mağazalarımızda ağırlamaktan her zaman memnuniyet duyarız

Saygılarımla

Umut Erdanay

Bölge Müdürü | Starbucks Coffee

Shaya

-----------------------------

Müşteri memnuniyeti adına olumlu olan bu tecrübeyi paylaşırken, bu gibi örnek olayların giderek artmasını da temenni ederim. Böylelikle iki taraf da kazanan olur ve kurulan ilişki uzun ömürlü devam eder.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Google adsense

Analytics