26 Aralık 2016 Pazartesi

2017 Oğlak Burcu Yorumları

Bir kaç yıldır blogumda Oğlak burcu için piyasadaki astrologların yıllık yorumlarını toplayıp karşılaştırmalı şekilde sizlerle paylaşıyorum. Bu geleneği bu yılda sürdürmek istedim. Bakalım 2017 yılı Oğlak burcu için nasıl geçecek? Umarım hepimiz sağlık, kariyer ve aşk konularında aradığımızı fazlasıyla buluruz.

Bakalım tablo ve yorumlar neler diyor?



Nuray Sayarı

2017 yılı her şeyin sizin lehinize çalışacağı bir yıl. Özellikle aile ve ikili ilişkilerinizdeki duyduğunuz endişelerle ilgili olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Bu yıl içinde hayatta daha büyük ve daha köklü şeyler yapabilmek içim ilham alacaksınız ve tüm yaratıcılığınızı dışarı yansıtacaksınız. Kişisel hayatınızdaki gerilimler ve çatışmalar olabileceği gibi bazı şeyleri dengelenmeyi öğrenmeniz gerekebilir. Daha iyi bir gelecek için 2017 yılına daha emin adımlarla gireceksiniz.

Bu yıl iş hayatınızda her zaman olduğu gibi güllük gülistanlık olamayacak. Zaman zaman her türlü çatışmalarla karşı karşıya kalabilirsiniz. İş hayatınızda sıkıntılı zamanlar sizi bekliyor. Uzun süreli izin alabilir veya iş değişikliği yapabilirsiniz. Bence bu yıl kariyer anlamında içgüdülerinize güvenin ve yeni bir çevre edinmeyi deneyin.

Aşk hayatınızda ise daha zenginleştirilmiş bir hayat sizi bekliyor. Evli olan oğlaklar özellikle eşlerinden olumlu yönde ilham alacaklar. Eşiniz net bir vizyona sahip olarak sizi önemli konularda kontrol edebilir. Diyalog ve fikir alışverişi olarak açık olun. İlişkisi olmayan oğlaklar yeni bir ilişki için kapılarını açıyorlar. Finansal olarak önceki yıllarda yapmış olduğunuz yatırımların getirilerini bu yıl alabilirsiniz. Pahalı zevkleriniz için harcamalar yapmamaya özen gösterin. Maddi plan yapın.

2017 yılın 2. yarısından itibaren mali anlamda büyüme yaşayabilirsiniz. Özellikle sağlık olarak yaşadığınız stresler nedeniyle bazı rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Meditasyon ve yoga gibi egzersizler yapmaya özen gösterin. Zihinsel endişe ve kaygılarınızın zihninizde dolaşmasına müsaade edersiniz rahatsız olacaksınız. Doğru enerjilere konsantre olun.

Rezzan Kiraz

Aşk hayatı: Evli olan çiftler 2017’nin başlarında gerilimli bir döneme girecek ve gizli olan ilişkileri nedeniyle sıkıntılı zamanlar geçirecekler. Bu dönemde evliliğinize sadık kalmanız yararınıza olacaktır. Yılı ilerleyen dönemlerinde ise, aşk hayatınızın hareketleneceği mutlu günler sizi bekliyor.

İş hayatı: İş hayatında ufak tefek olumsuzluklar yaşayacağınız bir yıl olsa da, genel olarak kariye yapabileceğiniz bir yıl olacak. Bu yıl iş hayatında fırsatlar ve sürprizler sizi bekliyor.

Sağlık hayatı: Oğlak burçlarını genel anlamda sağlıklı ve zinde bir yıl bekliyor olacak. Bu yıl diyet ve spor ağırlıklı geçireceğiniz dönemler sizleri bekliyor.

Şenay Yangel

Aşk: Eğer düzenli bir ilişkiniz var ise bu daha da güçlenecek, Fakat yalnız bir oğlak burcuysanız, uzun sürecek mutlu bir ilişkiye imza atabilirsiniz. Yeni bir aşk kısa zaman da kapınızı çalacak.

Para: Maddi açıdan ne rahat ne de sıkıntılı bir dönem geçireceksiniz. Fakat harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Yaz zamanında yapacağınız harcamalarınıza dikkat etmezseniz birtakım problemler ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

Sağlık: Kış hastalıkları ile mücadele edebilirsiniz. Bunun haricinde herhangi bir rahatsızlık görünmüyor. Fakat 2017 yılı ile birlikte sağlığınızdan şüphe duyabilirsiniz. Bu durum sonrasında bir takım sağlık problemleri ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu konuda daha dikkatli olmanızı öneriyorum.

Susan Miller

Parayı çok iyi yöneten oğlaklar, bu yıl da büyük paralar kazanabilecekler. Maddi açıdan rahat ve mutlu bir yıl sizleri bekliyor olacak. Aşk hayatınızda yeni bir partner ile tanışıp, evlilik kararı almanız mümkün. Ancak evli olan oğlaklar, yılın başlarında gizli ilişkilerinden dolayı sıkıntı yaşayabilirler.

Hakan Kırkoğlu

Bu yıl hem aşk hem de iş hayatında mutlu ve parlak bir yıl geçireceksiniz. Yılın başlarında yaşadığınız gizli ilişkiler açığa çıkabilir ve bu nedenle evliliğiniz bitebilir. Evliliğinize sadık olmanızda fayda var. Yılın ortalarından sonra güzel bir iş teklifi alabilirsiniz. Kariyerinizde yükseleceğiniz ve yeni aşklara yelken açacağınız bir yıl, sizleri bekliyor.

Zeynep Turan

Tutumlu olmaları ile bilinen oğlaklar, 2017 senesini çok kazançlı olarak geçirecekler. Özellikle iş hayatında yükselen oğlaklar, maddi olarak refaha kavuşacaklar. Aşk hayatlarında ise güzel bir yıl oğlakları bekliyor olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Google adsense

Analytics